Risskov Bilsemester har Sveriges bästa priser på hotell och hotellpaket

OK

Slovenien

Filtrera sökresultat

Enkelrum
Familjerum
Camping
Hotell med rökarrum
Gratis parkering
Hund tillåtet
Hotell med en övernattning
Hiss på hotellet
Internet på hotellet
Gym på hotellet
Wellness- och SPA-faciliteter
Inomhuspool
Utomhuspool
Restaurang
Vid strand
Centrum
Nära till vatten
Nära till skidområde
Semesterlägenheter
Endast frukost
Inklusive middag
All inclusive

Slovenien

Slovenien

En bilsemester till Slovenien är en ren drömsemester för hela familjen. Hos Risskov Bilsemester erbjuder vi ett stort urval av upplevelser i hela landet. Allt från en storstadssemester i huvudstaden Ljubljana, en wellnesresa i natursköna Pomurska till en aktiv semester i bergiga omgivningar.

Kontrastfyllda alplandskap, solrika och barnvänliga sandstränder, böljande vingårdar och imponerande bergsgrottor. Åk på en kör-själv semester till Slovenien och upplev allt detta! Besök något av landets många slott eller titta förbi den medeltida staden Piran, som ligger omgiven av Adriatiska havet. Det är som upplagt för en familjesemester, men det kan också vara en romantisk spa-semester för två eller en spa-resa med en väninna.

Slovenien är underbart året runt och du kan både åka hit på skidresa på vintern eller vandringssemester på sommaren. Påsksemester eller höstsemester kan tillbringas i Ljubljana, som är en miniversion av Prag. Njut av den gamla stadsdelen med de kullerstensbelagda gatorna och det trevliga torget, där du kan beställa kulinariska specialiteter. Shoppa på någon av stadens marknader och upplev utsikten från det gamla slottet.

Klicka här för att läsa mer...
1