Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Blekinge erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Blekinge erbjudande

Blekinge är ett landskap som även kallas för Sveriges trädgård med en fantastisk skärgård. Hos Risskov Bilsemester finner ni ett brett utbud av hotellpaket och har möjlighet att boka det som passar era önskemål inför en härlig semester.

Landskapet är känt för örlogsstaden Karlskrona, laxfisket i Mörrumsån samt sin anrika kurort Ronneby där ni kan åka på en avkopplande spa- och wellness-semester. Orten blev känd redan på 1700-talet då man drack brunn här och erbjuder numera goda möjligheter för att koppla bort vardagen och njuta av välbefinnande.

För er som önskar kombinera en wellness-minisemester eller spa-weekend med en aktiv semester, är Blekinge idealt för det. Bland annat har cykling kring skärgården blivit allt mer populärt och dessutom finns här goda möjligheter för vandring och golfspel.

Skäm bort er och koppla bort vardagen totalt med all stress och njut av total avslappning. Spa och wellness kan innefatta mycket och med utbudet hos Risskov Bilsemester har ni möjlighet att beställa det boendet som passar er bäst. Njut av svalkande dopp i hav eller pool, värm upp er i en badtunna eller jacuzzi och unna er en massage eller spabehandling.

Passa på att besöka platser och städer kring i landskapet såsom Karlskrona och Karlshamn. Karlskrona uppfördes på UNESCOs kulturarvslista 1998 och från staden är det lätt att ta er ut i skärgården och ni kan även njuta av stadens småstadscharm. Karlshamn är känd som punschstaden och här kan ni bland annat åka på safaritur i Eriksbergs Vilt & Naturpark.

I Blekinge finns goda möjligheter till att kombinera friluftsaktiviteter med avkoppling och njuta av en semester fylld med spa, wellness och välbefinnande. Varva lugna och rogivande stunder i spa-avdelningar med promenader, cykling, golfspel och diverse utflykter.

Wellness-utbudet på anrika spahotellet Ronneby Brunn har rötter från slutet på 1800-talet innehåller bland annat spa- och massage-behandlingar, bubbelpool samt såväl inomhus som utomhuspool.