Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Ronneby erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Ronneby erbjudande

Kör iväg på en avslappnande spasemester med boende bokat hos Risskov Bilsemester. Flera av hotellpaketen inkluderar halvpension med frukost och middag, så ni slipper leta restaurang och kan spendera mer tid i wellness-avdelningen. Packa bilen och tag med ressällskapet till Ronneby med rogivande och lugna omgivningar.

Slappna av, koppla bort vardagen och njut av spa och välbefinnande. Under ett besök i Ronneby bör ni inte gå miste om att besöka den fantastiska Brunnsparken. Denna grönskande plats är perfekt för en lugn promenad eller mysig picknick mellan varven på det anrika spahotellet.

Under en semester under sommartid har ni goda möjligheter att kombinera en spa- och wellness-semester med sol och bad. Utanför Ronneby hamn finner ni fiskeplats, båtuthyrning och strand. För er som önskar spa och wellness i kombination med en aktiv semester finns även goda möjligheter till flera roliga friluftsaktiviteter.

Här finner ni en över 60 kilometer lång cykelled vid kustsamhällen i Bräkneådalen och Järnaviks. Ni kan också vandra, fiska, paddla kajak, prova jaktskytte, rida islandshästar eller testa på bergsklättring.

Om ni önskar ta er runt omkring kan ni enkelt köra själva på utflykt till såväl Karlskrona som Karlshamn. Passa på att promenera runt i Karlskrona, den gamla örlogstaden och ta in den maritima stämningen som är präglad av den omgivna skärgården. Karlshamn är som vackrast och mest populär under sommaren, men även en härlig destination att besöka året runt.

Väl värd ett besök är även Bergslagen som med sina smala och krokiga gator, fyllda med gamla hus från 1700-talet är ett sant kulturkvarter. Här kan ni besöka Mollebacksgårds museum, Massmanskagårdens galleri och Kulturcentret.

Kika på utbudet av boenden och hotellpaket hos Risskov Bilsemester för att finna det erbjudandet som passar er och era önskemål bäst. Tag med vännerna på en härlig och avkopplande minisemester med spa eller en romantisk weekend för två med wellness. Njut av välbefinnande för kropp och själv i vackra Ronneby!