Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Bohuslän erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Bohuslän erbjudande

Unna er en minisemester med välbefinnande för kropp och själv. Koppla bort vardagen, lämna stressen hemma och njut av avslappning!

Låt er spasemester eller wellness-helg med Risskov Bilsemester ta er till Bohuslän, som är västkustens norra landskap, präglat av en fascinerande skärgård längs med helt landskapets kust mot Skagerrak.

Här finner ni flera populära och välkända turistorter såsom Smögen, Strömstad, Lysekil och Marstrand. Alla dessa platser är helt fantastiska under sommarhalvåret med även värt ett besök under vintertid och inte minst om ni planerar en mysig spa-weekend.

På västkusten domineras matkulturen av färsk fisk och skaldjur och för er som har smak för detta är krabbsäsongen som störst under sensommar och hösten. För hummerälskare är slutet på september samt oktober bäst tid för hummerfisket. Räkor och ostron fångas året runt och äkta färska räkor från västkusten är ju något extra.

Kombinera er semester med avkopplande spabehandlingar och massage med god mat och dryck. I flera av hotellpaketen ingår även mat och med en sak mindre att planera kan ni spendera desto mer tid till total avkoppling.

Väl bland flera härliga och havsnära boenden för er bilsemester. Hos Risskov Bilsemester finner ni flera billiga hotell och förmånliga hotellpaket. Boka det som möter era önskemål och passar er bäst, och njut av en romantisk spaweekend för två eller en minisemester med wellness tillsammans med kompisgänget.

Bohuslän bjuder självklart på ett välde av maritima aktiviteter och sevärdheter. Det finns flera fina turer att ta ut i skärgården och även möjlighet att hyra egen båt på vissa håll. I yttra skärgården, utanför Strömstad finner ni Kosteröarna som är Sveriges västligaste bebodda öar.

Smögen är en plats som måste besökas minst en gång i livet. Här finner ni den 1 km långa Smögenbryggan som är fullspäckad med uteserveringar. I Smögen ligger dessutom det anrika spahotellet, Smögens Havsbad, där ni kan avnjuta välbefinnande i form av spa och wellness.

Planera in ett besök till Lysekil som lockar med sina restauranger och sitt uteliv. Passa även på att köra till västkustens storstad Göteborg och charmiga Uddevalla. För er med intresse för kultur och historia kan ni besöka gravhögarna och hällristningar från bronsåldern i Tanum.

Risskov Bilsemester erbjuder prisvärda hotellpaket på flera olika platser i Bohuslän som passar lika bra för en spasemester under sommaren som vintern. Kör själv till ett havsnära hotell och njut av wellness och avkoppling med bastubad, spabehandlingar, promenader vid havet och läckra skaldjursrätter.