Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Lysekil erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Lysekil erbjudande

Packa bilen och kör iväg på en bilsemester till Sveriges vackra västkust och Lysekil. Här finner ni flera fina hotell med prisvärda hotellpaket och billiga erbjudanden hos Risskov Bilsemester.

I Lysekil har ni närhet till Gullmansfjorden, Smögen och Uddevalla. Vår vackra västkust och landskapet Bohuslän är välbesökt, inte minst under sommaren. Här har ni alla tiders möjlighet att kombinera en sommarsemester med wellness, sol och bad. Men här passar även en minisemester eller weekend lika fina under resten av året. Inte minst en spasemester, med värmande och avkopplande stunder i bubbelbad och bastu.

Hos Risskov Bilsemester finner ni flera prisvärda hotellpaket med inkluderad spa och wellness. På flera hotell är även mat inkluderad i flera erbjudanden. Beställ er spasemester, packa bilen och kör iväg på en härlig och avkopplande minisemester fylld med välbefinnande.

För er som önskar kombinera er spasemester med en aktiv semester finner ni flera trevliga vandringsleder och golfanläggningar i närheten. Njut av frisk luft och natur mellan wellness-besöken och spabehandlingarna.

När ni fyllt på med energi igen kan ni ta er ut på upptäcktsfärd i och kring Lysekil. Upplev stadens aktivitetsutbud och sevärdheter, ät gott och ta vara på tiden tillsammans med ditt ressällskap. Strosa runt i den mysiga gamla stadsdelen och ta er runt de pittoreska bodarna.

Ett populärt utflyktsmål i Lysekil är Havets Hus som har över 40 akvarium och bjuder på ett rikt maritimt djurliv. Ni kan även passa på att ta er ut i Smögens naturreservat och åka besöka Sandö och Hällmarkslandskapet. Eller varför inte besöka Torreby Slott och Röe Gård?

Boka det boendet och hotellpaketet som passar bäst för er spa-helg hos Risskov Bilsemester. Välj och vraka bland utbudet av billiga hotell och njut av välbefinnande för kropp och själ. En wellness-semester är perfekt för er som önskar komma bort från vardagsstressen och njuta av fullkomlig avkoppling under en minisemester eller weekend.