Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Marstrand erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Marstrand erbjudande

Åk på en avslappnande bilsemester hos Risskov Bilsemester med spa, wellness och välbefinnande i Marstrand. Här bor ni med närhet till hav och skärgård på vår fina västkust. Marstrand är en onekligen populär badort med massor av återkommande besökare.

Här finner ni charmiga gator, trevliga restauranger, caféer och barer samt goda sol och badmöjligheter. För er som önskar kombinera spa och wellness med en aktiv semester finns här ett brett utbud av aktiviteter på och kring vattnet. Som en populär badort och seglingens huvudstad finns här alltid något maritimt att roa sig med. Kajen är en livlig plats, med utbud av båtturer, utflykter samt shopping i små butiker och stånd.

Passa på att ta er ut på utflykter mellan besöken i wellness-avdelningen och ta er ut till Marstrandsön med en kort färjetur eller kör själv till Göteborg. För er som vill utforska mer av närområdet kan ni strosa runt bland de mysiga och charmiga kvarteren och ta del av den gamla fiskstadens historia. Marstrands landmärke är Carlstens Fästning där Lasse-Maja satt inlåst i 27 år är också väl värt ett besök.

Hos Risskov Bilsemester finner ni flera prisvärda hotellpaket och förmånliga erbjudanden. Flera av hotellen har inkluderad mat, spa och wellness, så ni kan bli på hotellet och avnjuta såväl välbefinnande som god mat och dryck. I Marstrand bör ni heller inte gå miste om att ta del av det läckra utbudet av färsk fisk och skaldjur. För er som önskar unna er det lilla extra kan ni smaka på havets svarta guld, hummern.

Även om Marstrand är en klockren sommardestination är också vinterhalvåret idealt för att ta er iväg på just en minisemester eller weekend med spa och wellness för att koppla bort vardagen. Då kan ni slappna av och njuta av värmande stunder inne i en fin relaxavdelning med bastu, bubbelbad och spabehandlingar.

Bo modernt och havsnära i Marstrand till ett bra pris med hotellpaket bokat hos Risskov Bilsemester. Skäm bort er med välbefinnande i form av spa och wellness tillsammans med dina vänner eller under en romantisk spasemester för två!