Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Strömstad erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Strömstad erbjudande

Åk på spasemester till den historiska kurorten Strömstad på västkusten, beläget mellan Göteborg och Oslo. Här finner ni bland annat idylliska Strömstad Spa som är beläget precis vid havet. Här har ni utmärkta möjligheter att njuta av wellness och välbefinnande under en avkopplande semester.

Strömstad Spa erbjuder över 2000 kvm spa, på två våningar där man finner spa och träning, en saltvattenspool, utomhusjacuzzi, ångbastu och finsk bastu. I spa-avdelningen kan ni koppla bort vardagsstressen och bara njuta av avslappning och ta hand om er. Dessutom finns här en snötunna för er som åker iväg på en wellness-helg under vintern.

Unna er spa-lyx och avkoppling för såväl kropp som själ under en spa-weekend. Under sommartid är Strömstad en ideal plats för att kombinera spa och wellness med en sol och badsemester. Skärgården har dock sin charm året runt. Passa på att boka något förmånligt erbjudande eller billigt hotellpaket även under hösten, vintern och våren.

I Strömstad utvann man lera från Kebalbukten som gjorde staden berömd för 230 år sedan. Idag är leran mindre viktig men kännedomen som kom därefter gjorde att staden utvecklades till en fin kurort och en strategisk knutpunkt.

Mellan era spa-behandlingar kan ni njut av stadens charmiga centrum med trevliga butiker och mysiga caféer. För er som är shoppingsugna kan ni dessutom besöka köpcentret Gallerian. Staden har även flera vackra kyrkor att besöka. Två av dessa är Strömstads kyrka, som byggdes mellan 1817–1820 och Skee Kyrka som byggdes i granit på 1100-talet och är en av Bohusläns äldsta kyrkor.

För er som vill ta er ut i naturen och utforska mer av skärgårdens fina landskap kan ni ta er ut på vandring i något av områdets naturreservat eller åka båt ut till Nötholmen eller någon annan trevlig ö.

Upplev en idyllisk semester långt från vardagens stress! I Strömstad kan ni njuta av wellness, relax, träningsmöjligheter och god mat med ett havsnära läge. Boka en härlig weekend eller minisemester med spa i charmiga Strömstad och Bohusläns vackra natur.