Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Varberg erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Varberg erbjudande

Boka en minisemester, weekend eller bilsemester hos Risskov Bilsemester och njut av spa, wellness och välbefinnande i Varberg. Passa på att koppla bort vardagen och stressen hemma under en härlig semester med billigt boende. Hitta det rätta hotellet för er bland vårt breda utbud av förmånliga erbjudanden.

Flera av hotellpaketen inkluderar mat, vilket betyder att ni har en mindre sak att tänka på under semestern. Vakna upp till en hälsosam frukost och fyll på med energi inför dagen. Runda sedan av en härlig dag med en god middag och ett eventuellt besök i baren.

Varberg är en vacker kuststad och har länge varit känt som kurort. Längs med den fina strandpromenaden finner ni stadens kallbadhus och flera badplatser. Kallbadhuset går att besöka året runt och ni kan ta ett förfriskande dopp för att sedan värma upp er i bastun under såväl en sommarsemester som vintersemester.

I Varberg har ni ett idealt läge för att kombinera en spa-semester med sol och bad under sommaren. Med körvänliga avstånd till flera andra städer och sevärdheter har ni även en bra utgångspunkt för att utforska andra platser i Halland och längs med västkusten.

Koppla av till fullo med spa och wellness i form av varm- och kallbad, ångbastu, torrbastu, fotbad och andra spa- och kroppsbehandlingar, samt hälsosamma drycker och snacks.

När ni fyllt på med ny energi kan ni ta er ut på upptäcktsfärd i Varberg med omnejd och åka på diverse utflykter. För er som önskar ta er ut på stan finner ni på Varbergs Torg flera trevliga butiker och restauranger, samt mysiga kaféer. Missa inte att besöka stadens landmärke och största turistattraktion, Varbergs Fästning. Här bjuds ni på en 700 års historia och kan en rundvisning. Eller kör på utflykt till charmiga Falkenberg, mysiga Halmstad eller trevliga Göteborg.

Under en minisemester med spa och wellness under sommaren är även ett besök till Skrea Strand väl värt. Falkenberg har över 13 kilometer sandstrand och en av de finaste och mest populära är just Skrea Strand.

Om ni är golfintresserade så har ni goda möjligheter att kombinera er wellness-semester eller spa-helg med golfspel på någon av Hallands över 30 golfanläggning. En av de största golfbanorna i Halland är Brjörnhults GK som ligger vackert beläget mellan Varberg och Falkenberg.

Beställ ert hotellpaket med billigt boende och finn ro och lugn för kropp och själ under en spa-helg eller minisemester med välbefinnande. Tag med din partner på en romantisk weekend för två eller en wellness-semester med vännerna.