Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Öland erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Öland erbjudande

Öland är en sann svensk semesterpärla och en otroligt vacker ö, beläget vid Kalmarsund med vackra naturomgivningar. Packa bilen och kör iväg på en avslappnande semester fylld med spa och wellness. Unna er välbefinnande och avkoppling för kropp och själ med boende hos Risskov Bilsemester.

Under sommarhalvåret har Öland, som också är känd som ”solskensön”, allt man kan önska sig för en ideal sommarsemester. Då kan ni kombinera er spasemester med vita sandstränder, cykelleder, skogar, djurpark, vikingagravar och naturreservat. Med en storlek på ca 137 km i längd och 16 km i bredd har ni närhet till alla öns sevärdheter och badplatser omkring de flesta kröken.

Ön är dock även härlig att besöka under vinterhalvåret, inte minst om ni är ute efter en wellness-semester. Tänk er ett värmande dopp i ett bubbelbad med havsnära läge, god mat och bekvämt boende bokat hos Risskov Bilsemester.

För er som är intresserade av kultur och historia finns det flera museer och gallerior på ön att besöka. Ön har kultiverats i över 6000 år med odlingar av allt från morötter till vindruvor. Därmed är Öland även en ideal plats för produktion av öl, vin och whiskey.

Några platser väl värda att besöka är Atelje 3 Hedin, Atelje Oldergården, Galleri Båthuset, Ekerums konsthall, Galleri Lamm, Galleri Skriketorp och Kioflow Konsthall. Andra sevärdheter att uppleva innefattar Borgholms Slott, Böda Skogsjärnv’g, Ölands Museum i Himmelsberga och Skedemosse museum.

Här har ni chans att bo på hotell med uppvärmd (endast sommartid) utomhuspool och en trevlig spa-avdelning med både jacuzzi och badtunnor. Hotell Skansen Öland är ett av alla de hotellen som Risskov Bilsemester byggt upp ett bra samarbete med, som gör att vi kan erbjuda er prisvärda hotellpaket.

Mitt på Öland erbjuds ni en perfekt bas för att utforska ön och med Ölandsbron har nu goda möjligheter att även utforska delar av fastlandet under er bilsemester. De två mest välkända besöksmålen är Borgholm med Borgholms Slott, samt trevliga Kalmar.

Med hotellpaket bokat hos Risskov Bilsemester bor du alltid nära havet på Öland! Boka några härliga övernattningar på ön med massor av avslappning, spa och välbefinnande. Erbjudanden hos Risskov Bilsemester är ofta med inkluderad mat. Koppla bort vardagen i en rogivande och trevlig oas perfekt på Öland.