Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Skåne erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Skåne erbjudande

Njut av spa, wellness och välbefinnande i Sveriges sydligaste landskap. Skåne är underbart att besöka året om och välbefinnande finner inga årstider. Unna er en avkopplande minisemester med spa i kombination med en sommarsemester med egen bil kring Österlen. Passa på att uppleva Skånes olika städer under en mysig wellness-weekend under vinterhalvåret. Eller koppla bort vardagen i rogivande miljöer med en spa-helg under våren eller hösten.

Kombinera en spa-weekend eller wellness-semester med upplevelser i och kring Skånes trevliga städer, som alla bär på sin historia. Besök universitetsstaden Lund med sin vackra Domkyrka, Helsingborg med fästningen Kärnan, Malmö med Turning Torso och Öresundsbron eller Ystad, där ni kan vandra i Wallanders fotspår.

Landskapet passar även idealt för att njuta at välbefinnande på grund av sina rogivande och vackra naturområden. Österlen är extra omtyckt för sina fantastiska vyer, äppelodlingar och fiskebyar. Längre norrut finner ni Kullen och Hovs Hallar. Skåne har inte mindre än 85 golfbanor och det platta landskapet är även idealt för cykelturer och härliga promenader.

Skåne är också känt för att ta tillvara på sina lokala råvaror och brukande av närproducerade produkter och flera av hotellpaketen Risskov Bilsemester erbjuder inkluderar mat. Med andra ord har ni goda möjligheter att äta gott mellan ert spa-mys och njuta till fullo under er semester.

Boka ett havsnära hotell med vackra vyer och njut av wellness på Österlen. Åk på en spa-semester i Kivik med närhet till Brösarp och Stenshuvud. Passa på att besöka Kiviks Musteri, Glimminge Hus, gamla Simrishamn eller spela golf i Djupdal eller Lilla Vik mellan spabehandlingarna.

Unna er en minisemester eller weekend full av avkoppling och njutning. Koppla bort vardagen med en avslappnande stund i jacuzzin. Ta det lugnt i hotellens relaxavdelningar med spafaciliteter såsom torr och ångbastu. Avnjut hälsosamma frukostbufféer och andas in den friska skånska luften med en rogivande promenad.

I Skåne kan ni förutom spa och wellness njuta av gula rapsfält, slott, äppelodlingar, sandstränder, golfbanor och såväl pittoreska småorter som livliga storstäder. Skåne är som gjort för en bilsemester men körvänliga avstånd och Risskov Bilsemester erbjuder billiga boenden och förmånliga hotellpaket från Österlen i öster till Öresundkusten i väster.