Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Kalmar erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Kalmar erbjudande

Upplev Kalmar och dess charm under en härlig och avkopplande minisemester med spa och wellness. Kombinera en weekend med välbefinnande, med god mat och sightseeing.

Risskov Bilsemester erbjuder flera billiga boenden och hotellpaket till förmånliga priser. En del av hotellpaketen inkluderar både spa och mat så ni utan besvär kan avnjuta bägge delar. Boka det som passar era önskemål bäst, packa bilen och tag med en vän eller er partner på en fin spasemester.

Med boende i eller kring Kalmar har ni närhet till kustens fina skärgård, de småländska skogarna och sjöarna samt Öland. Skäm bort er och njut av full avslappning och välbefinnande för kropp och själ med wellness. När ni sedan fyllt på med ny energi kan ni ta er ut på utflykt i de vackra områdena.

Passa också på att strosa runt bland de mysiga gatorna med butiker, restauranger och caféer i den gamla stadsdelen. Besök Kalmars Domkyrka, konstmuseet, Kalmarsund och Kalmar Slott. Det sistnämnda är stadens största sevärdhet och ett av Nordens bäst bevarade renässansslott. Gå på en guidad visning och ta del av stadens och slottets historia.

Tag med ressällskapet ut på en trevlig promenad kring stadsparken vid slottet som anlades kring 1880-talet och beskåda dess exotiska blommor och växter. Kalmar Domkyrka är byggd under 1600-talet i barockstil och är en av de få byggnaderna som är intakta från stadens storhetstid.

Under medeltiden omringades Kalmar av en ringmur som skydd mot danskarna. På denna tiden var Kalmar känt som nyckeln till Sverige då sista utposten mot den dåvarande danska gränsen var belägen där. Idag kan resten av ringmuren beskådas ut med Kalmarsund.

Skäm bort en med en trevlig minisemester eller weekend fylld med spa, wellness och välbefinnande. Tag med ett trevligt ressällskap och kör iväg med egen bil till Kalmar. Spendera dagarna med bastubesök, bubbelbad, spabehandlingar och massage. Koppla bort vardagsstressen hemifrån och njut av lugna och rogivande stunder i Kalmar.