Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Uddevalla erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Uddevalla erbjudande

Packa bilen och kör iväg på en härlig minisemester med vännerna eller en romantisk weekend för två och njut av god mat och spa tillsammans. Unna er en semester fylld med wellness och välbefinnande för kropp och själ, med vandring och cykelturer ute i naturen, en träningsrunda i gymmet och flera timmars avkoppling med bastu och bubbelbad.

Risskov Bilsemester har flera förmånliga erbjudanden och billiga hotellpaket att välja mellan och i Uddevalla har ni möjlighet att njuta av spa i en stor och exklusiv wellness-avdelning. Bo billigt nära hav och badstrand, på ett modernt och förstklassigt spahotell vid Byfjorden.

I Uddevalla bör ni inte gå miste om att promenera längs med stadens strandpromenad och Uddevallabryggan, längs med fjorden. Den vackra strandpromenaden sträcker sig drygt 9 km, från Lindesnäs till Skalbankarna. Vägen är fri från biltrafik och därav en härlig promenad och cykelväg.

I staden kan ni besöka Bohusläns museum vid Bäveåns kaj, där ni kan ta del av föreläsningar, temadagar och intressanta utställningar i konsthallen och båthallen. Mellan massage, spa och behandlingar kan ni ta er ut och utforska Uddevalla med omnejd.

Passa på att ta med ressällskapet på utflykt till vackra och trevliga närområdet såsom Skaftö och Fiskebäckskil. Orten grundades under sillperioden och 1500-talet. Senare övergick näringslivet till sjöfart och för ca 100 år sedan upptäcktes orten av societeten och idag finner ni allt fler och fler sommarhus här.

För er som önskar kombinera spa och wellness med en aktiv semester har ni alla tiders möjlighet att ta er ut på vandring i naturen. Ni kan även spela en runda golf på Uddevalla GKs bana med en 18-hålsbana. Golf finnes även på bland annat Skaftö.

Unna er det lilla extra under några härliga och avslappnande dagar på Sveriges vackra västkust. Koppla av med inomhuspool, jacuzzi, bastu och gym. Om ni reser hit under sommarhalvåret har ni dessutom goda möjligheter till sol och bad med boendemöjlighet på ett spahotell endast 100 meter från stranden.