Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Spa weekend Tällberg erbjudande

Rabattkoden är nu aktiv

Spa weekend Tällberg erbjudande

Boka ert semesterboende i Tällberg hos Risskov Bilsemester och kör på en minisemester fylld med avkoppling, spa och wellness. Tag med ressällskapet och skäm bort er. Lyxa till semestern med en spa- eller massagebehandling och njut av god mat.

Tällberg är en mindre ort belägen vid Siljan och en populär semesterort. Förr var samhället en liten by med anor från medeltiden men det var under början på 1900-talet som Tällberg utvecklades till en turistort.

Här bor ni nära fin natur och har goda möjligheter att kombinera avslappning med en aktiv semester. Vandra, cykla, bada, fiska, åk skidor eller paddla kanot. Tällberg har flera fina vandringsleder med olika längder och svårighetsgrader. Här kan ni vandra längs med strand och till Digerberget, varifrån ni bjuds på en fin utsikt.

Spela golf på Tällbergsbyarnas Golfklubb som har en vackert och varierande anlagd 9-hålsbana med utmaningar för såväl nybörjare som rutinerade spelare. Här har ni också närhet till skidåkning vid Insjön IP med längdskidåkningsspår och Granbergets skidanläggningen med skidliftar och fem nerfarter.

På Åkerbland Hotell bor ni mitt i Tällberg och nära Siljan. Här kan ni koppla av med underbar utsikt över sjön, besöka Tällbergs äldsta gård med anor från 1400-talet och njuta av fri tillgång till pool, bubbelpool, gym och bastu.

Koppla bort vardagen och ladda batterierna under er semester med massor av spa, wellness och välbefinnande. När energin är påfylld finns här flera intressanta besöksmål att ta er ut till. Kör till Rättvik som är känt för sina folkdräkter och sin gamla kyrka. För er som är kulturintresserade rekommenderas det att beskåda Åhlénpaviljongen eller ett besök till Dalhalla som är en utomhusscen med främst teater och konserter.

Risskov Bilsemesters goda samarbete med hotellen gör att ni erbjuds förmånliga hotellpaket och billiga erbjudanden i hela Sverige. Boka er spa-semester eller minisemester med wellness i Tällberg, packa bilen och tag med ressällskapet!