Billig spa weekend Sverige på Strömstad Spa

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Strömstad Spa

Härlig spa-vistelse i charmiga Strömstad och Bohusläns vackra natur.

2000 kvm stort spa med saltvattenspool och jacuzzi
Nyrenoverade hotellrum och restaurang
Endast tio meter från havet
 • Receptionen öppen 24 timmar
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Inomhuspool

Om hotellet

Strömstad är en historisk kurort, och Strömstad Spa är en del av historien. Hotell Strömstad Spa ligger tio meter från havskanten i Bohuslän, ungefär mitt emellan Oslo och Göteborg. Hotellrummen är nyrenoverade, liksom restaurangen. Här kan man njuta av spa-behandlingar i det stora, moderna spaet. Upplev en idyllisk semester långt från vardagens stress! 

Hotellet erbjuder

Hotellets spa breder ut sig över 2000 kvm, fördelat på två våningsplan. Här kan man njuta av spa, träning, saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, ångbastu, snötunna och finsk bastu. Det finns en Spa Shop bredvid receptionen och en på andra våningen. Spa-området är öppet varje dag kl 7-21. På hotellet finns också en träningsanläggning som är modernt utrustad med alla träningsmaskiner ni kan önska.

Hotellets restaurang, Maritimus, har ett fantastiskt läge med bara tio meter till vattenbrynet. Från 2016 är hela restaurangen nyrenoverad med ny, läcker och elegant interiör. Här kan du njuta av goda viner, à la carte-meny och stor, välsmakande middagsbuffé. På sommaren kan du njuta av maten ute på den härliga uteserveringen, samtidigt som du blickar ut över Strömstad stad och marinan utanför hotellet. Restaurangen är öppen på kvällen söndag - fredag kl 18-22 och på lördagar kl 18-23. 

Rummen 

Hotellet har 232 rum, som alla är smakfullt inredda. Standardrummen är 25 kvm och ligger i hotellets huvudbyggnad. De är inredda med dubbelsäng (som består av två enkelsängar á 80 cm), bord med stol, fåtölj, TV, och eget badrum med dusch.  

Vänligen observera att

OBS! Åldersgräns för spa är 14 år. Barntider är kl. 09.00 – 11.00 alla dagar. Särskilda öppettider gäller under skollov och sommarlov. Kontakta hotellet för mer information.

Mer info

Värt att se

 • Naturreservatet Nötholmen (0.2 km)

  Precis utanför Strömstad hittar du naturreservatet Nötholmen. Den bjuder på naturupplevelser och rekreation i en marin miljö. Här finns även intressant krigshistoria med spår och lämningar efter Karl XII:s belägring mot Norge. På Nötholmen finns markerade naturstigar i omväxlande skog- och strandnära miljöer samt rastplats och vindskydd. Möjligheterna till bad från klippor och stränder är goda. Utmed norra stranden finns en naturstig som är tillgänglig även för personer med funktionsnedsättning.

  Naturreservatet Nötholmen
  Naturreservatet Nötholmen ligger strax utanför strömstad
 • Blomsholms Säteri (10.4 km)

  Gillar du historia? Då är detta värt ett besök! Strax norr om Strömstad ligger Blomsholms Säteri, som ståtar med Bohusläns största skeppssättning och största domarring, samt ett flertal andra gravar.

  Blomsholms Säteri
  Besök historiska Blomsholms Säteri i Strömstad
 • Sydkoster och Kosterhavets Nationalpark (0.0 km)

  På Sydkoster, en ö utanför Strömstad dit du kan ta dig med en lokal färja, hittar du Kosterhavets Nationalpark. Det är Sveriges första marina nationalpark och det finns massor att utforska under vattnet. Se till exempel fotbollssvamp, armfotingar och piprensare och utforska kallvattenskorallerna.

  Sydkoster och Kosterhavets Nationalpark
  Tag färjan från Strömstad och utforska Sydkoster och Kosterhavets Nationalpark
 • Käringön, Smögen & Fjällbacka (55.6 km)

  Bohuslän har en unik natur och en storslagen skärgård som det är svårt att inte hänföras av. Boka prisvärda hotellpaket och åk på en weekend eller minisemester till skärgården med egen bil och upplev de kala granitklipporna och fiskesamhällena som likt ett pärlband tornar upp sig längs kusten. Besök exempelvis Käringön längt ut i Västerhavet, dit ni kan ta er med personfärja då ön är helt bil och modefri. Gör en dagsutflykt till Smögen och strosa på den långa Smögenbryggan längst Smögens gamla fiskehamn. Eller varför inte ta en tur till det lilla fiskeläge Fjällbacka och upplev orten där Camilla Läckbergs kända deckare utspelar sig. Hos Risskov Bilsemester finner ni flera billiga och barnvänliga hotell!

  Käringön, Smögen & Fjällbacka
  Upplev vackra Fjällbacka, Smögen & Käringön under en kör själv semester i Bohuslän
 • Backa Hällristningar (80.7 km)

  Om du är intresserad av svunna tider så måste du besöka Backa Hällristningar! Vid Backa utanför Brastad finns Sveriges kanske hällristningstätaste område. Backa var särskilt under yngre bronsålder ett viktigt religiöst centrum. Detta kan vi ana genom att här finns en mycket stor mångfald av ristade hällar med olika motiv. Ristningarna är direkta spår efter de människor som levde och verkade här för 3 000 år sedan.

  Boka ett fördelaktigt spauppehåll på Västkusten genom Risskov Bilsemester och kombinera välmående med utflykter till hav och historia. Bila längs kusten och gör avstickare t.ex till Backa Hällristningar.

  Backa Hällristningar
  Gör en tur till Backa Hällristningar
 • Oslo (0 km)

  Norges huvudstad har två sidor, här har ni både storstadslivet i city och friluftslivet i ”Marka” runt staden och ett stopp här är ett måste om ni är på bilsemester i Norge. Om ni har en hel dag att spendera i Oslo hinner ni en hel del, Oslo är nämligen en ganska liten stad sett till ytan. Ni kan lätt ta er från Karl Johan upp till Grunerløkka, där ni hittar många barer och restauranger eller bege er till Majorstuen för att handla i modebutikerna. En populär oas i staden enligt lokalbefolkningen är Frognerparken. Här är det många som som är ute och joggar, rastar hunden, har picknick, grillar spelar badminton eller bara tittar på folk. Här finns också Norges stösrat samling rosor med över 14 000 plantor av 150 olika arter. Om ni beger er upp till Holmenkollen kan ni stanna och äta lunch på restaurangen Frognerseteren som öppnade 1891 och där det serveras traditionella norska rätter. Utanför operan kan ni njuta av utsikten mot sjön medans ni dricker ett glas vin före eller efter en föreställning. Missa inte heller att besöka Nasjonalmuseet och se Norges största konstsamling.

  Oslo
  I Oslo kan ni uppleva både vacker natur och storstadsliv
 • Göteborg (0 km)

  Bila på västkusten tillsammans med familj och besök bästkustens huvudstad, Göteborg! Njut av en dag i charmiga Göteborg och allt som Sveriges andra största stad har att erbjuda. Här kan ni strosa längs Avenyn, äta god mat på trevliga restauranger, fika på mysiga caféer och titta in i trevliga butiker. Ni kan också passa på att ta en tur i den vackra skärgården eller spendera en dag på Liseberg, nordens största nöjespark!

  Göteborg
  Kör till Göteborg som har mycket att erbjuda för en heldagsutflykt eller storstadsweekend.
Mer info

Karta

Strömstad Spa
Kebalvägen 229 452 40 Strömstad

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~2.99 i spjälsäng 100% Rabatt
Barn 0~4.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~11.99 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 12~99.99 i extrasäng 20% Rabatt