Åk på billig storstadssemester med Risskov Bilsemester

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Malmö

Rabattkoden är nu aktiv

Malmö

Bila i Skåne och besök Malmö, Sveriges tredje största stad, som är sista anhalten före kontinenten. Malmö har under de senare åren fått en fantastisk ansiktslyftning och blivit en mycket attraktiv stad med ett stort shopping-, restaurang- och kulturutbud. Att Malmö skulle blivit en förstad till Köpenhamn genom brobygget stämmer inte alls. Risskov Bilsemester erbjuder billiga och centralt belägna hotell nära sevärdheter eller havet, som passar oavsett om ni är på minisemester på tu man hand eller en mer aktiv familjesemester.

Besök det nya området Västra hamnen där skyskrapan Turning Torso ligger. Sola på det kommunala enorma badträdäcket, ta ett dopp i Öresund, handla i de små gulliga butikerna eller bara vandra omkring och upptäck den nya stadsdelen. Det anrika kallbadhuset Ribersborg finns fortfarande kvar och här kan ni också bada från bryggorna eller sandstranden.

Vill ni shoppa i ett modernt köpcenter, finns Emporia med massor av butiker med allt vad shoppingentusiaster kan önska.

Det finns många gallerier och museer med modern konst i staden och konserthuset och teatern ger intressanta föreställningar. Vid Lilla Torg ligger uteserveringarna vägg i vägg. Under sommaren kan ni njuta av de vackra små husen medan ni lunchar eller dricker kaffe. Ta ett "Pågatåg" norrut längs kusten och besök Helsingborg eller åk inåt landet och se Lund, universitetsstaden med den vackra domkyrkan.