Åk på billig bilsemester i spännande Norrland

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Norrland

Rabattkoden är nu aktiv

Norrland

Bila med familjen till fascinerande Norrland, som är känt för sina nästan oändliga skogar och brusande älvar. Det stora området är glest befolkat, vilket bidrar till den orörda naturen, de rena vattendragen och tystnaden. Längs kusten ligger städerna, som alla har präglats av timmerflottningen. Ni kan bada i iskallt vatten i älvarna och uppleva midnattssolen. Risskov Bilsemester har hotellerbjudanden för alla smaker och önskemål. Oavsett om ni planerar ett wellness- och spauppehåll, en längre sommarsemester eller skidresa har Risskov Bilsemester ett hotellpaket för er.

På vintern är Norrland en dröm för vintersportutövare. De kända skidområdena Åre, Storlien, Vemdalen och Riksgränsen erbjuder såväl utförsåkning som ländskidåakning. Skoterfärder är också populärt. Upplev den berömda isbaren i Jukkasjärvi, som serverar kalla drycker medan ni betraktar de fantastiska isskulpturerna. Missa inte att prova de norrländska specialiteterna renkött, fjällröding och surströmming.

På sommaren är river-rafting, bergsklättring, mountainbiking och hjortronplockning populärt. Besök Sveriges högsta berg Kebnekaise med sina 2001 meter och vandra i Sarek Nationalpark. En friluftssemester kan inte bli härligare. Blir ni shoppingsugna finns renfällar och samiskt hantverk som specialiteter.