Kör själv semester till Terme Catez - Aquapark Zusterna

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Terme Catez - Aquapark Zusterna

Den största vattenparken på den slovenska kusten

Sloveniens största vattenpark
Sol och bad vid Medelhavet
Wellness och avkoppling
 • 1.550 km från Öresundsbron
 • 1.300 km från Rostock, Tyskland
 • 1.800 km från Göteborg, Sverige
 • 1.525 km från Helsingborg, Sverige
 • 1.375 km från Travemünde, Tyskland
 • 1.425 km från Sassnitz, Tyskland
 • 1.375 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Utomhuspool
 • Inomhuspool

Om hotellet

Tillbringa en upplevelserik och avkopplande semester på Aquapark Hotel Zusterna vid den slovenska Medelhavskusten. Med sina 1.200 kvm är Aqua Zusterna den största vattenparken på den slovenska kusten och här finns allt som tänkas kan för en spännande badsemester för hela familjen.

Hotellet erbjuder

Det 3-stjärniga Aquapark Zusterna ligger i den fina badorten Koper vid Sloveniens kust. Från hotellets utomhuspool har ni en vidunderlig utsikt över havet och staden Koper. Aquapark erbjuder förutom poolen flera whirlpools, vattenrutschbanor, barnbassäng, vågbassäng, inomhuspool med uppvärmt havsvatten, sötvattenpool och mycket annat. Efter allt kul i vattnet kan ni besöka de helt unika romersk-iriska baden med finska och turkiska bad. Dessutom erbjuds wellnessområde med bastu, solarium och fitnessrum på hotellet. Skäm bort er i Thai Nan-salongen med en traditionell thai massage eller någon annan typ av massage. Varje morgon dukas en riklig frukostbuffé fram. Kvällsmåltiden serveras som en buffé med både lokala specialiteter och läckra internationella rätter. När vädret tillåter kan ni äta på terrassen. Mellan måltiderna kan ni besöka kaffehuset på hotellet.

Om rummen

Alla rummen är bekvämt inredda och har luftkonditionering, bad/dusch och toalett, fön, telefon, minibar, kabel-TV samt balkong.

Vänligen observera att

Turistskatten på 1,27 € och registreringsavgiften på 1.50 € per person och natt tillkommer och betalas på hotellet.

*Välkomstdrinken består av ett glas juice/barn och ett glas rött eller vitt vin/vuxen till middagen på första dagen.

Mer info

Värt att se

 • Aquapark Istralandia (31.5 km)

  Den här gigantiska vattenparken på 81,000 m2 är något för er som gillar vatten! Här hittar ni flera vattenrutschkanor, flottar där hela familjen får plats och mycket mer! Dessutom finns det en massagepool med bubbelvatten. Här finns även flera restauranger och kaféer.

  Aquapark Istralandia
  Aquapark Istralandia är en gigantisk vattenpark på 81,000 kvm och ett måste för er som gillar vatten!
 • Piran (17.7 km)

  Piran är en stad full av vackra byggnader och samtidigt nära naturen och havet i Slovenien. Här känns det som att man stiger rätt in i ett vykort. Stadens vackra gallerier, butiker och charmiga kaféer gör stadslivet till något helt speciellt. Ät frukost vid vattnet i stadens hamnområde, promenera runt bland stadens mysiga gator eller ta något gott att dricka på en mysig bar.

  Piran
  Mysiga Piran i Slovenien har många charmiga barer och restauranger
 • Koper (2.8 km)

  Den lilla staden Koper präglas av en medelhavskänsla. Vintern är mild och sommaren varm och torr. I den livliga kuststaden bjuder de små gatorna in till promenader och här finns många kaféer och restauranger när ni behöver en paus. Staden Koper har en lång historia. Flera monument vittnar om en tid då staden var en del av den venetianska republiken. Se resterna av den en gång mäktiga stadsmuren och den största katedralen i Slovenien, som ni hittar mitt i centrum. I stadens gamla stadsdel hittar ni fontänen Da Ponte.

  Koper
  Besök den vackra staden Koper i Slovenien.
 • Skocjan Caves (35.7 km)

  Grottorna i Skocjan är några av världens mest kända underjordiska grottor. Här hittar ni den största och djupaste bergskrevan i världen. Här får ni se de fascinerande droppsten- och droppstensstrukturer och de många förgrenade tunnlarna. Det är verkligen en imponerande upplevelse att besöka dessa grottor.

  Skocjan Caves
  Skocjan Caves är några av världens mest kända underjordiska grottor
 • Portoroz (15.1 km)

  Om man översätter Portoroz till engelska betyder det "Port of Roses". Staden ligger i sydvästra Slovenien och är känd för sina kur- och wellnesshotell. Staden har ca 3000 invånare men antalet mångdubblas under sommaren då turister från hela världen strömmar hit. Året runt kan ni njuta av de härliga wellnesscenter som finns i staden och under sommaren kan ni njuta av det vackra strandområdet. Här finns många fina badplatser och om sommaren kan temperaturen i havet nå 30 grader på grund av de många soltimmarna. Längst stranden finns flera barer och restauranger som bidrar till den livliga stämningen. Här kan ni närsomhelst ta en kopp kaffe, en drink eller en god frukost. Portoroz är väldigt välkomnande och bjuder på en härlig semester för både familjer med små barn och par som vill åka på en romantisk semester. Här finns massor av kulturella sevärdheter och naturupplevelser, både på land och i vattnet och det är väl värt ett besök när ni bilar i Slovenien. 

  Portoroz
  Portoroz i Slovenien är känt för wellness
Mer info

Karta

Aquapark Hotel Zusterna
Istrska 67 6000 Koper

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum med balkong
Barn 0~6 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~6 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 6~12 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 12~100 i extrasäng 15% Rabatt