Skidsemester i Norge med aktiviteter för hela familjen

Svenska | SEK

Thon Hotel Skeikampen

Besök härliga Skeikampen med skoj för stora och små

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Aktiviteter för alla åldrar
 • Skeikampen är ett stort semesterområde
 • Unika naturupplevelser hela året
832:-
3~6 dag från
1.429.-

Aktiv semester på fjället

Populära Skeikampen

3 dagar
Från 1.429,- / spara upp till 616,-
Spara
4 dagar
Från 2.139,- / spara upp till 685,-
Spara
5 dagar
Från 2.839,- / spara upp till 764,-
Spara
6 dagar
Från 3.549,- / spara upp till 832,-
Spara
Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x överrnattningar
 • 2 x Frukost
 • 1 x 3-rättersmeny/buffé
 • Gratis kaffe
 • Tillgång till gym & relax
Risskov Paket

Skeikampen erbjuder unika upplevelser i de vackra norska fjällen. Thon Hotel Skeikampen är inrett i trä enligt norsk tradition. Norge är en härlig året-runt destination, och här kan ni njuta på ett mysigt hotell sommar som vinter. Skeikampen ligger i natursköna omgivningar, och här hittar du restauranger och många olika aktiviteter.

Hotellet erbjuder

Thon Hotel Skeikampen ligger idylliskt vid Skeikampens fot, bara 300 meter till närmaste skidlift, Skitorget och med längdåkningsspår direkt utanför dörren. Hotellet har träningsrum och spa.

Är du förtjust i god mat och dryck? Besök hotellets vinbodega, med ca 1500 vinflaskor på lager och en gedigen vinlista. Hotellets vinlista innehåller båda röda och vita viner, flest franska viner men även ett bra urval av spanska, och från de ”nya” vinländerna. Vill du äta i hotellets bodega är det klokt att boka bord i god tid. Hotellet rekommenderar gärna sitt utsökta kök för både lunch och middag.

I hotellets spa kan du koppla av i en badtunna under stjärnorna, lyssna till vattenfallet och njuta av omfattande och resultatinriktade behandlingar från en av hotellets duktiga terapeuter. Passa på att testa turkisk Hamam med ritualen Arabian Night, i en speciell bastu och få en upplevelse utöver det vanliga, eller välj en annan härlig behandling från hotellets urval. Kontakta gärna hotellet i förväg om du vill boka behandlingstid under din vistelse. Hotellet erbjuder gratis parkering.

Om rummen

De bekväma rummen är utrustade med dusch och/eller badkar, hårtork och badprodukter, telefon och TV. Gratis internet.

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

330 km från
Svinesundsbron

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Nobelpristagaren Bjørnstjerne Bjørnsons hem (22km)

Nobelpristagaren Bjørnstjerne Bjørnsons bodde på Aulestad på solsidan av Gausdal från 1875 fram till sin död i 1910. på Bjørnstjerne Bjørnson skrev noveller, romaner, dikter och samtidsdramatik. Aulestad ligger ca 20 km från Lillehammer och är öppet för besökare under sommar halvåret.

Øyer (25.8km)

Øyer, som ligger norr om Lillehammer, är en perfekt skidstad. Här ligger Hafjell skidcenter och det finns massor av skidspår i Hafjell- och Øyer-området samt även ett längdskidspår på 300 km. Ett perfekt ställe för den skidälskande familjen. Efter vintersäsongen kan man spela golf i Øyer som också har en putting green med 18 individuella hål på riktigt gräs. Det finns också en cykelpark med olika banor för terrängcykling. Berget erbjuder också många upplevelser och är lätt att ta sig till. De yngsta kan släppa loss fantasin och leklusten antingen i Lillehammer, Lekeland Hajell eller Hunderfossen.

Lilleputthammer (28.9km)

Lilleputthammer Familiepark i Hafjell är en miniversion av Storgatan i Lillehammer från 1930, byggd i skala 1:4. Det är den enda parken i Norge som är särskilt uttänkt för barn mellan 0-8 år och meningen är att barnen ska kunna leka och utforska i en trygg omgivning. En liten by med stort hjärta där barnen kan köra bil, segla, åka karusell, pariserhjul, berg och dalbana, klättra på klättertornet, hoppa i hoppborgen eller trampolinerna med mera. Inomhus kan de rita, bygga eller bara leka. Det finns även teaterföreställningar och shower flera gånger dagligen.

Hunderfossen Bob- och Kälkbana (31.5km)

Endast 500 meter från Hunderfossen Familjepark ligger Hunderfossen Bob- och Kälkcenter där besökare kan uppleva full fart nedför backen. Testa 'hjulboben' på sommaren, som har plats för fyra passagerare och uppnår en hastighet på 100 km/t med g-krafter på omkring 3,5. Det är därför obligatoriskt att ha på sig hjälm och alla får också instruktioner av auktoriserade hjulbob-körare. Åldersgränsen är 10 år med en vuxen och 12 år utan vuxet sällskap. Det arrangeras även många andra aktiviteter på sommaren och vintern så det är en perfekt stad för hela familjen och alla som gillar ett aktivt friluftsliv att besöka under sin bilsemester!

Hunderfossen Familjepark (28km)

Hunderfossen familjepark är Norges största äventyrsland med över 300 000 besökare och över 60 attraktioner. Det finns ett äventyrsslott, Ivo Caprinos Äventyrsgrotta, Il tempo gigante extra, för att bara nämna några upplevelser som parken bjuder på. Hunderfossentrollet är 14 meter lång och väger 70 ton och blickar ut över Gudbrandsdalen och parken. Planerar ni ett besök på en varm dag så ta med er badkläder då det också finns ett litet vattenland. Hör med hotellets reception för att få veta öppningstiderna.

Segla på Mjøsa med flodbåt (37.7km)

Upplev Mjøsa, som är Norges största sjö, och njut av den vackra naturen som omgiver sjön, en upplevelse som definitivt kan rekommenderas. Upplev en fantastisk segeltur med 'Skibladner', som är världen äldsta hjulångare och har åkt längst kusten sedan 1856. Ombord serveras det lax och jordgubbar så ni kan äta gott medan ni njuter av den vackra utsikten.

Maihaugen (38.5km)

Maihaugen är ett stort friluftsmuseum med över 200 byggnader från tidigare århundraden. Här finns både flera utställningar samt möjlighet att äta och dricka något. På museet kan besökare uppleva hur det var att bo och leva för ca. 200 år sedan och sedan kan man besöka husen från 1900-talets olika årtionden. Garmo stavkyrka är också en av parkens huvudattraktioner och den används fortfarande för vigslar. Hela området är som en stor oas men är samtidigt inte långt från Lillehammer centrum. Området är flitigt besökt av lokalbefolkningen och det anordnas en del evenemang i Maihaugen. Det finns också flera utställningar att besöka, som till exempel 'Långsamt blev vårt land vårt eget', som är en resa från istiden till nutiden, eller till Anders Sandvigs tid, som var Maihaugens grundare.

Norges olympiska museum (38.5km)

Norges olympiska musem är perfekt för dig som vill lära dig mer om de olympiska spelen. Museumet tar dig på en tidsresa från antiken till dagens olympiska spel. Upplev Norge som värdland underi vinter-OS både 1952 och 1994. Även om det fanns stora skillnad mellan dessa spel så var idrottsglädjen, folkfesten och engagemanget detsamma. I museumet finns också ett särskilt område för paralympics och ungdoms-OS. Genom interaktiva- och multimediapresentationer kan besökare se och uppleva händelserna från oförglömmliga olympiska ögonblick.

Lillehammer (38km)

Lillehammer ligger ca. 80 minuters bilfärd från hotellet. I Lillehammer kan ni besöka Maihaugen, Hafjell och de olympiska anläggningarna. Lillehammer-regionen har en speciell plats i hjärtat hos många sportintresserade som följde vinter-OS 1994, ett av de största och mest lyckade sportevenemangen i Norges historia. Lillehammer har en trevlig gågata med en livlig atmosfär. Gågatan har många butiker och kaféer. Lillehammer konstmuseum har en konstsamling med ca. 1500 verk från början av 1800-talet fram till idag. Samlingen innehåller bland annat verk av Johan Christian Dahl, Christian Krohg, Hans F. Gude med flera. Sigrid Undsets hem Bjerkebæk ligger på gångavstånd från Lillehammer centrum och är en av stadens vackraste kulturattraktioner. Från mitten av maj till slutet av september kan ni uppleva Bjerkebæk och dess trädgård, där författaren själv bodde.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Långbergets Sporthotell

2=3

Svenska fjällen

Specialerbjudande!

Wild Offer - 4 dagar inkl.
 • 3 x övernattningar
 • 3 x Frukostbuffé
 • 3 x Kvällens varmrätt
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

916:-
Endast
1.019.-

Visa karta

Utsikt över nejden

Läs mer
Barnrabatter
För att erhålla barnrabatt skall det vara minst 2 betalande vuxna i rummet.
Den exakta barnrabatten visas i bookingformuläret. Dubbelrum
 • Barn 0~5.99 år i föräldrarnas säng 100% rabatt
 • Barn 0~14.99 år i extrasäng 50% rabatt
 • Barn 15~99.99 år i extrasäng 25% rabatt

Sälens Högfjällshotell

Vackra naturupplevelser

Svenska fjällen

Sommar i Sälen

Risskov Paket - 5 dagar inkl.
 • 4 x Övernattningar
 • Gratis parkering
 • 2 sovrum med 6 sängplatser
 • Vardagsrum m. köksavdelning
 • Dusch, WC & TV

881:-
Endast
2.119.-

Visa karta

Upplev fantastiska svenska fjällen

Läs mer

First Hotel Breiseth

Uppehåll med frukostbuffé

Innlandet

Natur, kultur og historie

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x överrnattningar
 • 2 x Frukostbuffé
 • 2 x Kvällsmacka med ett glas läsk
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

228:-
Endast
1.199.-

Visa karta

Elegant utgångspunkt med möjlighet till utflykter i fjällvärlden.

Läs mer
Barnrabatter
Se våra bra barnpriser.
För att få våra fördelaktiga barnpriser krävs minst 2 fullt betalande vuxna i rummet Dubbelrum
 • Barn 0~11.99 år i föräldrarnas säng gratis
 • Barn 0~99.99 år i extrasäng 260.28169014085kr per natt