Hitta ett billigt hotelluppehåll i Prag med Risskov Bilsemester

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Prag

Rabattkoden är nu aktiv

Prag

Ett besök i Tjeckiens huvudstad Prag är en fantastisk upplevelse. Risskov Bilsemester erbjuder centralt belägna hotell nära sevärdheter, som passar oavsett om ni söker en aktiv familjesemester eller en lyxig weekend för två. Prag är känd som Europas kulturstad nummer ett med historia, kultur, spännande kök, bra shoppingmöjligheter, vacker arkitektur, cool jazz och stadspuls. Staden utstrålar en oförglömlig atmosfär och stämning. Prag har ett fantastiskt läge vid Molaufloden, som ger staden en maritim miljö.

Besök några av de många ölbryggerier som finns i Prag t.ex. Pilsner Urgell. Upplev den gamla stadsdelen, Stare Mesto, med statyn av Johannes av Nepomuk och den gamla rådhusplatsen, Starometske Namesti. Besök "mini-Eifeltornet" vid Petrin-kullen eller det enorma slottet, Pragborgen, mitt i staden, som är det största slottet i Europa. Se den vackra Karlsbron , som är den största sevärdheten i Prag enligt många.

Den lilla ön - Detský Ostrov - mitt i floden Vltava är barnens ö. Här hittar ni en lekplats där barnen kan roa sig. Prags Zoo ligger 2-3 km utanför centrum. Passa på att besöka slottet Trojsky Zamek, som är omgivet av vinodlingar. Prags stora marknad i Holesovice, Prazska Trznice, också känd som "den gula marknaden" är också värd ett besök.