Åk med Risskov Bilsemester på billig kör själv-semester i Tyskland

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Berlin

Rabattkoden är nu aktiv

Berlin

Åk på bilresa med Risskov Bilsemester till den sprudlande tyska huvudstaden, som är en spännande stad med lång och omväxlande historia. Berlin har efter murens fall utvecklats i rasande fart till en fantastisk världsstad. Upplevelserna är många och det är svårt att hinna med allt sevärt. Besök Brandenburger Tor, som var Berlins gamla stadsport, där muren startade. Se Checkpoint Charlie och Alexanderplatz och förstå hur öst och väst har enats här.

Promenera längs Unter den Linden, som är en imponerande boulevard med kejsaren slott i ena änden. Prova de många shoppingmöjligheterna på Kurfurstendamm och KaDeWe, som är att av Europas största varuhus. Berlin har också ett berömt Zoo, Tiergarten, som ligger mitt i staden. Det är lätt att åka kommunalt med välfungerande transporter och guidade turer finns för alla smakriktningar.

Berlin är en destination, som passa både för en mysig weekend, minisemester och för en resa med barn. Risskov Bilsemester erbjuder centralt belägna och prisvärda hotell nära sevärdheter, som passar oavsett hur ni väljer att semestra. Det är lätt att få en vecka att gå i denna underbara metropol. TV-tornet i Berlin är en av stadens högsta byggnader. Här kan ni åka upp och få en fantastisk överblick över staden. Besök också Potsdam, lite utanför staden, där slotten Cecilienhof, Charlottenburg och Sanssouci ligger i en stor park. Här kan ni tillbringa en hel dag bland de vackra husen och i den vackra, stora parken.