Büsum

Büsum, beläget i den tyska delstaten Schleswig-Holstein, erbjuder en blandning av fängslande historia och naturskön charm. Ursprungligen en liten fiskeby, har Büsum utvecklats till en populär semesterort, som varje år lockar tusentals turister med sin unika kombination av kulturella och naturliga sevärdheter. Den långa historien är vävd in i staden och dess omgivningar, med gamla kyrkor, historiska byggnader och fascinerande museer som ger inblick i regionens rika maritima arv.

Ett av Büsums mest framstående landmärken är den historiska hamnen, som fortfarande är en livlig plats fylld med fiskebåtar och fritidsbåtar. Härifrån kan man njuta av en båttur till den närliggande ön Helgoland, Tysklands enda högklippiga ö, känd för dess unika flora och fauna. I staden hittar man även Büsums pir, en populär promenadplats med en fantastisk utsikt över Nordsjön.

Förutom dessa attraktioner, har Büsum även flera områden som är värda att utforska. Det finns den charmiga gamla staden, med sina pittoreska korsvirkeshus och smala gränder, och det moderna Büsum, med sina breda gator och moderna byggnader. Båda områdena erbjuder en mängd shoppingmöjligheter, från traditionella hantverksbutiker till trendiga boutiquer. Stränderna och parkerna runt Büsum erbjuder också massor av möjligheter för avkoppling och rekreation, medan regionens naturreservat och vandringsleder ger möjlighet för att uppleva regionens naturliga skönhet på nära håll. Oavsett om du är en historiaälskare, naturälskare, eller bara letar efter en avkopplande semester, har Büsum något för alla.

Läs mera...
1
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.