Frankfurt är perfekt för en långhelg, spauppehåll, minisemester och storstadssemester

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Frankfurt

Rabattkoden är nu aktiv

Frankfurt

Åk på en storstadssemester med Risskov Bilsemester till Tysklands femte största stad, Frankfurt, där möjligheterna för upplevelser är många.

Frankfurt är idag en av världens viktigaste finansstäder och här kan ni bland annat finna den Europeiska centralbanken. Stadens skyskrapor påminner om amerikanska storstäder och Frankfurt är ett bevis på en internationell storstad då var tredje byggnad inte är tysk. Detta är något som till stor del präglar staden och märks väl om ni ska ut och äta, då ni nästintill kommer kunna hitta mat från alla världens hörn och länder. Staden är främst känds för sina skyskrapor men ni finner även flera andra saker att upptäcka här. Kaiserdom St. Pauls kyrka och Römer är två av flera fantastiska byggnader som ofta finns med på bilder av den gamla stadsdelen. Shoppingmöjligheterna i staden är många, här finns både shoppinggator med alla de stora kedjorna och märkesbutikerna i de nyare kvarteren, samt mysiga smågator där ni finner mindre butiker. 

Risskov Bilsemester erbjuder centralt belägna och prisvärda hotell nära sevärdheter, som passar oavsett om ni reser med eller utan barn.