I Harz kan ni njuta av julmarknaden på er minisemester

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Harz

Rabattkoden är nu aktiv

Harz

Åk på bilresa genom Europa och besök naturområdet Harz, som länge har fascinerat turister från hela Europa. I det gröna landskapet ligger det berömda berget Brocken. De många välmarkerade vandrings- och cykellederna gör att ni verkligen kan njuta av naturen till fots eller varför inte på mountainbike.

Besök den mest kända staden i Harz, Goslar, som har inte mindre än 47 kyrkor och kapell. Den gamla stadsdelen är med på UNESCO:s världskulturarvslista. Besök också den charmiga staden Bad Lauterberg, som har ett historiskt centrum med kaféer och butiker. Många städer i Harz erbjuder marknader under hela året och speciellt mysiga julmarknader på vintern. I Harz kan ni besöka badlandet Vitamar med vattenrutschbanor, vågbassäng och en utomhuspool, vilket är roligt för vattendyrkare i alla åldrar. Missa heller inte en tur till Wernigerode, den färgstarka staden med många korsvirkeshus och Wernigerode slott.

Risskov Bilsemester erbjuder en aktiv familjesemester, mysig stadssemester eller en weekendresa. Njut av er vistelse med halvpension eller hitta ett barnvänligt hotell.