Vinsemester, aktiva dagar eller minisemester i Rhendalen

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Rhendalen

Rabattkoden är nu aktiv

Rhendalen

Semestra i Rhendalen, som sträcker sig genom landskapet från Rüdesheim till Koblenz. Det unika landskapet präglas av Rhen, omgiven av grönvingårdar och historiska slott och ruiner som åsk mot himlen ovanpå de majestätiska klipporna längs floden. Njut av en romantisk resa med kryssningar i floden, fina middagar med lokala vinproducenter och promenader i det kuperade landskapet.

År 2002 kom den 67 km långa Rhendalen i Tyskland med på UNESCO:s världsarvslista och det natursköna området är inte utan anledning bland de mest populära turistmålen i Tyskland.


Området är populärt för en aktiv semester med flera bra vandrings- och cykelvägar. Här kan du cykla en del av den 1230 km långa cykelvägen, Rhein-Radweg, som sträcker sig från Schweiz till Rotterdam, eller tar en promenad på de många markerade vandringslederna som börjar i de flesta byar längs Rhen.Om du vill ha en mer avslappnad semester kan du ta en båttur längs floden och se det vackra landskapet sakta strömma förbi. Turbobåtarna stannar i flera av de charmiga städerna längs floden, där du kan äta en god lunch innan du åker hem.