Risskov Bilsemester har Sveriges bästa priser på hotell och hotellpaket

OK

Ungern

Turistområden

» Budapest

Regioner

» Balatonsjön

» Centrala Ungern

Filtrera sökresultat

Enkelrum
Familjerum
Camping
Hotell med rökarrum
Gratis parkering
Hund tillåtet
Hotell med en övernattning
Hiss på hotellet
Internet på hotellet
Gym på hotellet
Wellness- och SPA-faciliteter
Inomhuspool
Utomhuspool
Restaurang
Vid strand
Centrum
Nära till vatten
Nära till skidområde
Semesterlägenheter
Endast frukost
Inklusive middag
All inclusive

Ungern

Ungern

Med sitt centrala läge i Europa är Ungern ett utmärkt resmål och en skön blandning av gamla traditioner och nytänkande. En kör-själv semester till Ungern kan innehålla både storstadsbesök i Budapest, wellness i någon av de många kurorterna eller en härlig familjesemester vid Balatonsjön.

Ta en shoppingtur under en långweekend med vännerna i Budapest. Donaus pärla har allt som en storstad skall ha och är otroligt prisvärd. Även wellness-behandlingar är mycket prisvärda, så passa på! Söker ni en aktiv semester kan ni utforska västra Ungern som erbjuder härliga naturupplevelser med utsikt över de trädbevuxna bergen. Njut också av de vackra paprikaodlingarna och smaka på de några av Ungerns många berömda viner.

Ungerns gynnsamma klimat gör att det är besöksvänligt året runt. För er som reser med barn är Balatonsjön en utmärkt destination. Här kan ni ha en härlig solsemester med barnvänliga stränder. Hos Risskov Bilsemester har vi ett brett hotellurval i hela Ungern och letar ni efter det perfekta målet för en bilsemester så är Ungern ett mycket bra alternativ.

Klicka här för att läsa mer...
1