Åk på bilsemester i Europa och besök vackra centrala Ungern

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Centrala Ungern

Rabattkoden är nu aktiv

Centrala Ungern

Besök centrala Ungern med en av Europas mest magnifika städer, huvudstaden Budapest. Utöver det romerska ruinerna, Aquincum, bevittnar otaliga historiska monument om en händelserik historia. Överallt i staden påminner de vackra platserna alla besökare om stadens storhetstid under sista delen av 1700-talet. Risskov Bilsemester erbjuder här prisvärda och centralt belägna hotell nära sevärdheter, som passar oavsett om ni är på romantisk minisemester eller aktiv semester med barnen.

Budapest är präglat av Europas näst längsta flod Donau, som delar staden i de två delarna Buda och Pest. Buda sidan är bergig och kännetecknas av trappstigar, som leder upp till stadens varumärke, slottsdistriktet och Citadellet på Gellért berget. Pest sidan domineras av breda boulevarder med ett hav av caféer, konditorier, restauranger och butiker samt Nationalmuseet och ett Zoo.

Missa inte de sköna Széchényi och Gellért kurorterna, som bjuder på olika specialiteter inom bad och massage. Staden bjuder på oförglömliga upplevelser inom klassisk och modern musik, teater och opera. Missa inte heller stadens stora utbud av gastronomiska rätter och fantastiska lokala viner.