Billigt hotell paket i Stralsund - VCH Hotel Stralsund

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

VCH Hotel Stralsund

VCH Hotel Stralsund är beläget i lugna omgivningar i utkanten av den historiska staden Stralsund, mindre en 1 timme från Sassnitz

 • 330 km från Öresundsbron
 • 70 km från Rostock, Tyskland
 • 725 km från Göteborg, Sverige
 • 310 km från Helsingborg, Sverige
 • 220 km från Travemünde, Tyskland
 • 60 km från Sassnitz, Tyskland
 • 130 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Möjligt att hyra cykel
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

VCH Hotel Stralsund är beläget i utkanten av den historiska staden Stralsund och erbjuder en hotellvistelse i lugna omgivningar men ändå nära till allt som den vackra staden och ön Rügen har att erbjuda. Vakna upp till ljudet av fågelsång och den härliga doften från hotellets omfattande frukostbuffé, besök Stralsunds Altstadt (gamla stad) som finns med på UNESCOs världsarvslista, njut av de vackra omgivningarna på Rügen eller gör en utflykt till den bilfria lilla ön Hiddensee.  

Om hotellet

VCH Hotel Stralsund är beläget i lugna omgivningar i utkanten av den historiska staden Stralsund i delstaten Mecklenburg-Vorpommern. I hotellets närhet finns en möbelbutik och ett köpcenter och från hotellet till Stralsunds Altstadt (gamla stad) som finns med på UNESCOs världsarvslista är det endast 5 km.

På VCH Hotel Stralsund får ni en bra start på dagen med en rejäl frukost från den omfattande frukostbuffén där ni hittar nybakat bröd med ett stort urval av pålägg, marmelad, honung, yoghurt, müsli och mycket annat. Det serveras också ett stort urval av dryck med allt från mjölk och juice till kaffe och olika tesorter. Frukostrestaurangen är öppen 7-10 på vardagar och 8-10.30 på helgerna. 

Hotellets restaurang är öppen 17-21 alla dagar och serverar en spännande kvällsmeny. Om vädret tillåter kan middagen avnjutas på den mysiga terassen. Dessutom finns det också caféer, restauranger och butiker mindre än 5 minuters promenad från hotellet.  

Hotellet erbjuder gratis parkering och och ni har tillgång till trådlöst internet under er vistelse. 

Om rummen

Hotellet har 35 ljusa och rymliga rum som alla har eget badrum, hårfön, sminkspegel, skrivbord med stol, platt-TV med satellitkanaler, separat sittgrupp, sängkläder och handdukar. 

Rummen kan bokas som dubbelrum och det är också möjligt att få sängar i rummet som passar för antingen en vuxen eller två barn. Rum med sängar för två barn har en våningssäng och är därför endast avsedda för barn.

Vänligen observera att

Om din vistelse inkluderar gratis drinkar kan du välja mellan husvin, öl och läsk mellan kl. 10.00-20.00.

Det är möjligt att köpa dryckspaket för endast 10 euro per person per dag. Vid inköp finns 5 olika typer av drycker gratis tillgängliga i restaurangen mellan kl. 18.00-20.00.

Det är möjligt att bo högst 3 vuxna i ett rum.

OBS! Hotellets restaurang har INTE möjlighet att servera vegetarisk kost, glutenfri mat, laktosfri mat eller anpassa maten efter andra speciella önskemål.

Mer info

Värt att se

 • Marienkirche (5.1 km)

  Stralsunds största kyrka är Marienkirche. Kyrkan, som ligger centralt i Stralsund, reser sig mäktigt över stadens övriga byggnader. Det är den näst störasta tegelkykan i hela Östersjöregionen. Gå upp längs den vindlande trappan, som verkar fortsätta i oändligheten. De höga trappstegen avlöses ännu en gång av en gång och fler trappsteg, tills ni nått utsiktsplattformen i det 104 meter höga kyrktornet. Då har ni gått 366 trappsteg. Utsikten över staden och vattnet är oslagbar, men rekommenderas inte för personer med höjdskräck.

  Marienkirche
  Marienkirche syns på långt håll över taken i Stralsund
 • HanseDom (4.7 km)

  Under en familjesemester i Nordtyskland kan ni besöka det stora wellnesscentret och äventyrsbadet HanseDom. Här finner ni roliga aktiviteter för både barn och vuxna. Det finns möjligheter för massage och spabehandlingar,samt ett sportcenter med bollsporter, klättring och mycket mer.

  HanseDom
  Besök det stora wellnesscentret och äventyrsbadet HanseDom.
 • Ozeaneum (6.4 km)

  På Ozeaneum, ett av Nordtysklands största museer, kan ni gå på upptäcktsfärd i havets hemligheter i museets stora akvarier.

  Ozeaneum
  Humbolt pingviner och stora valar
 • Rügen (42.1 km)

  Rügen, Tysklands största ö, kallas också "Tysklands Riviera". Ön är ett populärt turstmål p.g.a. de pittoreska fiskesamhällena, den underbara naturen och de kritvita sandstränderna på öns sydöstra sida. Upplev vita klippor, cykling, vandring, fiske och avkoppling vid Östersjön. På ön finns naturligvis många trevliga restauranger, som är stolta över öns lokala specialiteter. Besök också Binz, den största kurorten på Rügen. Längs gågatan ligger butiker och längs strandpromenaden spa-hus och pensionat. På den nordöstra delen av Rügen ligger Nationalpark Jasmund, som är ett naturreservat. Området omfattar den bokskogsbeklädda åsen Stubnitz norr om hamnstaden Sassnitz. Här reser sig kalkklippor upp till 161 m. ö. h.

  Rügen
 • Barth (25.4 km)

  Staden ligger på södra bukten av viken Barther Bodden, som är ansluten till Östersjön. Staden har haft ett turbulent liv. Under 30-åriga kriget hade staden flera olika härskare, men efter Westfaliska freden blev Barth svenskt, ända tills år 1815, tills staden blev en del av Preussen. Staden tillhörde Östtyskland men eftersom murens fall har den utvecklats till en liten stad med bra restauranger och kaféer. Ta en promenad längs strandpromenaden och njut av den friska havsluften från Östersjön.

  Barth
  Besök staden Barth som ligger i Nordtyskland
 • Ribnitz-Damgarten (38.6 km)

  Ribnitz-Damgarten ligger i tyska delstaten Mecklenburg-Vorpommern i stadsdelen Vorpommern-Rügen, vid sjön Ribnitzer See. Det är en liten stad belägen på en vacker plats med fantastisk utsikt över Ribnitzer sjön. Staden har en liten pärla i form av ett museum kallat 'It liten Vineta-Museum' som på sina tre våningar har varierande och intressanta specialutställningar samt en permanent utställning som handlar om stadens historia.

  Ribnitz-Damgarten
  Ribnitz-Damgarten är en charmig liten stad
 • Greifswald (41.6 km)

  Den gamla Hansa- och universitetsstaden Greifswald har ca 55 000 invånare och är belägen i den nordtyska regionen Mecklenburg–Vorpommern vid Östersjöns kust. Staden är omgiven av slående natur, med närhet till vatten och öarna Rügen och Usedom. I hjärtat av den gamla stadsdelen finner ni många vackra och gotiska mustenshus. Greifswald är dessutom en gammal universitetsstad och de unga studenter skapar liv och god stämning runt stadens gator och torg. Här finns mycket att upptäcka och staden har förutom sitt breda urval av butiker även flera mysiga caféer och trevliga restauranger.

  Greifswald
  Greifswald bjuder på massor av historia, kultur och shopping.
 • Naturerbe Zentrum Rügen (46.6 km)

  Om ni gillar natur och höjder, så kan ni besöka Naturerbe Zentrum Rügen. På utställningscentret mitt i nationalparken finns ett 40 m högt utsiktstorn med underbar utsikt högt över trädkronorna.

  Naturerbe Zentrum Rügen
  Naturerbe Zentrum Rügen med sitt utsiktstorn
 • Hiddensee (0.0 km)

  Hiddensee är en liten ö väster om Rügen, endast ca 19 kvadratkilometer stor. Ön är helt bilfri och kan nås genom en kort båtfärd. Hiddensee är fredad och har sedan 1990 varit en del av nationalparken ”Vorpommersche Bodenlandschaft”. Här kan ni bl.a. ha tur att få se sällsynta och utrotningshotade fågelarter som t.ex. dvärgtärnan. Mellan juni och september är det regelmässiga guidade turer på ön. Hiddensee hyser också ett litet fiskerimuseum som det är värt att ta en titt på under en sommarsemester i Nordtyskland.

  Hiddensee
  Fina stränder på den bilfria ön Hiddensee
 • Nationalpark Jasmund (64.1 km)

  Detta naturreservat ligger på Rügens nordostligaste del och är med sina 30 kvadratkilometer Tysklands minsta nationalpark. Det underbara området omfattar bl.a. åsen Stubnitz norr om Sassnitz och kalkklippor upp till 160 m ö. h. Parken har en rik flora och fauna med många såallsynta arter. Speciellt känd är parken för sitt fågelliv och ni kan se t.ex. havsörn, kungsfiskare, pilgrimsfalk och olika ladusvalor.

  Nationalpark Jasmund
  Naturreservatet Jasmund har omväxlande natur och rik flora och fauna.
Mer info

Karta

VCH Hotel Stralsund
Am Langendorfer Berg 4 18442 Lüssow OT Langendorf

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~2 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 2~7 i extrasäng 70% Rabatt
Barn 7~12 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 12~16 i extrasäng 30% Rabatt