Minisemester på Victor's Residenz-Hotel München

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Victor's Residenz-Hotel München

Bila eller flyg till München - Bayerns hjärta. Victor's Residenz-Hotel München är ett 4-stjärnigt hotell nära alla Münchens sevärdheter och shopping,

 • 1.025 km från Öresundsbron
 • 775 km från Rostock, Tyskland
 • 1.275 km från Göteborg, Sverige
 • 1.000 km från Helsingborg, Sverige
 • 850 km från Travemünde, Tyskland
 • 900 km från Sassnitz, Tyskland
 • 850 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Fyrstjärniga Victor´s Residenz-Hotel München ligger i norra utkanten av München bara 15 minuter med bil från Franz-Josef-Strauß-flygplats. Till Münchens centrala delar tar ni er på ca 20 minuter med bil. Läget är perfekt för er som vill kombinera möjligheterna att besöka minnesvärda platser med historisk anknytning med romantiska restaurangbesök, shopping och golf.

Hotellet erbjuder

Fyrstjärniga Victor´s Residenz-Hotel München ligger i norra utkanten av München bara 15 minuter med bil från Franz-Josef-Strauß-flygplats. Hotellet har 220 rum, restaurang, bar och sommarterass. Knappa 20 minuters promenad från hotellet hittar ni Valentins Park. I hela huset finns en WiFi basversion. Mot en avgift får man tillgång till den fulla versionen med högre hastighet. Kostnadsfritt garage finns i källaren. Hotellet har ett lugnt läge med närhet till både kollektivtrafik och motorväg.

Rummen

Hotellet har 220 rum. Standardrummen är ljusa och fräscha och inredda med mjuka färger. I rummen finns bad/dusch, toalett, hårtork, skrivbord, radio, platt-TV och modemanslutning.

Vänligen observera att

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning

Värt att se

 • Allianz Arena (20.2 km)

  Den stora fotbollsstadion invigdes 2005 med plats för 75 000 åskådare. Arenan är hemmastadion för laget Bayern München och det är värt att uppleva en av de många matcherna som äger rum på arenan. Under fotbolls-VM 2006 spelades öppningsmatchen mellan Costa Rica och Tyskland i denna formidabla stadio, och det var även här som semifinalen mellan Portugal och Frankrike avgjordes under VM 2006. Missa inte ett besök här på er minisemester, oavsett om ni är fotbollsintresserade eller ej.

  Allianz Arena
  På stadion Allianz Arena har många spännande fotbollsmatcher ägt rum.
 • Olympiska parken i München (29.1 km)

  När de olympiska spelen hölls i München i Tyskland 1972, var det tråkigt nog ett av de värsta i historien. Det var nämligen här som 11 israeliska idrottsmän togs som gisslan och senare dödades av palestinska terroristorganisationen "Svarta september". Men det var också i München som handbollsgrenen gjorde sin debut. Mark Spitz fick sju guldmedaljer i simning hem till USA och här blev förtjusande Olga Korbut känd, hon vann tre guldmedaljer och ett silver i redskapsgymnastik. Danmarks cykelkung, Niels Fredborg, fick också en guldmedalj. Besök de imponerande OS-anläggningarna, ta en tur upp till taket, eller prova 'Flyvende Raev', som förmodligen kan göra de flesta människor häpna. Njut således av en härlig promenad som lämpar sig för hela familjen och är ett intressant stopp på bilsemestern. 

  Olympiska parken i München
  Besök OS-anläggningarna i München
 • Tierpark Hellabrunn (35.4 km)

  Djurparken i München öppnade upp sina dörrar redan år 1911, och då som världens första Geo-Zoo, där djuren är uppdelade utefter sin naturliga geografiska placering och dess klimat. Hellabrunn är inte en traditionell djurpark, utan snarare ett naturreservat, där djuren har gott om plats och möjlighet att utvecklas inom. Under ett besök i parken får ni en tur runt jorden genom djurparken, och under er väg kommer ni stöta på flera spännande djur, allt från tropiska ormar till sibiriska tigrar, isbjörnar och pingviner.

  Tierpark Hellabrunn
 • München (30.7 km)

  München är huvudstad i den tyska delstaten Bayern och ligger vid floden Isar norr om de bayerska Alperna. Efter Berlin och Hamburg är München Tysklands tredje största stad, känd för bland annat Oktoberfest, fotboll och naturligtvis BMW. Men München är mycket mer än bara öl och hornmusik. Deutsches Museum är säkerligen ett tecken på detta, museet uppvisar allt mellan himmel och jord, med antingen fysisk eller kemisk natur. Från pappersbåtar till rymdraketer, från gruvor till flygplan. Eller vad sägs om ett besök i vackra barockkyrkan Theatinerkirche samt de tre Pinakotheker som innehåller en del av Europas finaste konst. I triumfbågen Siegestor eller Olympiska parken finns det mycket att göra, men så finns ju även stadens stora stolthet BMW. Åk till BMW Welt och upplev bilarna på nära håll, sätt ner dig i en rad av gamla BMW:n eller vad sägs om att utforska BMW:s historia? Besök även det gamla ölhuset Hofbräuhaus på Platzl, det erbjuder definitivt en upplevelse innehållande tysk folkmusik och massor av öl för den som gillar det. München är en fartfylld stad, en energisk och livlig affärs- och shoppingstad, fylld med spännande historia. Naturen i staden är dessutom något av de finaste i Tyskland, vilket bjuder på massor av upplevelser för både barn och vuxna.

  München
  München bjuder på aktiviteter för såväl vuxna som barn.
 • Schloss Nymphenburg (24.7 km)

  Nymphenburg slottet är ett barockpalats som ligger nordväst om München. Detta vackra slott ligger i mitten av slottsplatsen och omges av skogar, små sjöar och trädgårdslandskap. Inuti erbjuder slottet på kungliga salar och guldpläterade väggar. Slottet byggdes ursprungligen i italiensk stil år 1674 av kurfyrsten Ferdinand Maria av Bayern. Slottet var så småningom utvidgat och snart blev även slottsparken en stor attraktion. Ta en tur ut till Nymphenburg och upplev natursköna omgivningar, detta är en trevlig upplevelse för hela familjen.

  Schloss Nymphenburg
  Nymphenburg slott är en visuell upplevelse.
Mer info

Karta

Victors Residenz München
Keplerstraße 14 85716 Unterschleißheim

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~6 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 6~13 i föräldrars säng 65% Rabatt
Barn 6~100 i extrasäng 10% Rabatt