Resmål
Vinterrea

Rabattkoden är nu aktiv

Vinterrea

3-2-1, sätt igång! Risskov Bilsemester räknar ner till det nya året och börjar 2019 med att presentera några specialerbjudanden. En bilresa ger er friheten att åka vart ni än vill, och med Risskov Bilsemester får ni det för ett bra pris. Se våra varierande destinationer och fina erbjudanden.

Vi har mycket roligt; njut av vinterns rustik och den friska våren i grannlanden Norge eller Danmark.  I Norge kan ni njuta av vackra bergslandskap. Vi har även Tyskland med sina hansestäder, fulla av historia och utmärkta ställen att äta på, samt byar och städer fulla av charm och lugn. Längs Östersjökusten utstrålar tyska kuststäderna avkoppling och semester. Risskov Bilsemester har alltid en hel del till hands för er och er familj.

I Danmark kan ni köra längs med gula vetefält i full blom samt längs våra oändliga kustlinjer. Det lilla, nordliga landet kan upplevas på så många sätt - i en gulröd, varm solnedgång med skrattande stunder med familjen eller med en mild vind i håret i vår lugna, grön natur.

Var ute i god tid och boka sommarsemestern redan! Ni kan spara pengar genom att vara ute i god tid och säkra ett rum på hotell som sedan kommer vara fullbokat under högsäsong. Kör ner den tyska motorvägen till Europas olika regioner och upplev den vackra, mångkulturella kontinenten. Vänd västerut, längs Holland och genom Alsace doftande vingårdar, och märka Frankrike och Hollands historiska aura och gastronomi. Sväng österut mot länder som Polen med dess historiska städer och storslagna natur, eller varför inte Tjeckien med sin bergiga landskap, berömda ölkultur och pittoreska städer som Prag, Brno och Liberec.

Kanske ni istället kör mot söder och först anländer i Österrike? I Östterike är naturen helt magisk, med charmiga bergsbyar och Alper, detta land är perfekt både för en romantisk resa för två, eller även för hela familjen.

Längre söderut väntar destinationer som Gardasjön, kuststäder längs Adriatiska havet och rustika Toscana med sina medeltida slott och rika gastronomiska kultur. 

Ni kan även ta en minisemester och besöka Europas livliga storstäder, njut av kulturell puls och rik historia. Se den historiska, internationella och dramatiska staden Berlin. Ni kan upptäcka stadens historia på dess museer, eller med en guide som sätter stadens historiska monument i ett historiskt sammanhang. 

Vad sägs om Paris, romantikens stad, med sina stora herrgårdar och världsberömda sevärdheter som Eiffeltornet, Triumfbågen och Sacré Coeur? För att inte tala om vår egen huvudstad Stockholm med sin charmiga gamla stad, den vackra skärgården och de vackra byggnaderna som återspeglar den historiska staden.

Så vad väntar du på? Risskov Bilsemester har förhandlat priset hela vägen från små, mysiga värdshus till lyxvistelser med spa och gourmet. Boka idag på Risskov priser!

Nedan hittar du spännande hotellboenden till otroliga priser. Prisfesten hålls till och med 31 januari 2019.