Billiga Weekendresor till Skåne

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Weekendresor Skåne

Rabattkoden är nu aktiv

Weekendresor Skåne

Kör själv till Skåne och njut av en underbar weekendresa tillsammans med nära och kära. Landskapet är fantastiskt att besöka året runt med goda möjligheter till att kombinera en weekend med golfspel, vandring, cykling, stadsliv och sevärdheter, eller varför inte spa och wellness.

Boka ert boende hos Risskov Bilsemester som erbjuder förmånliga hotellpaket på flera platser i det natursköna landskapet. Välj mellan boende i eller nära någon av Skånes trevliga städer eller ett hotell beläget i natursköna omgivningar.

Oavsett om ni är ute efter att ha nära tillgång till sightseeing och sevärdheter med stadspuls eller lugn och ro samt friluftsaktiviteter så finns här något för alla. Koppla bort vardagen och njut av en härlig weekendresa med egen bil så kan ni dessutom ta semestern i eget tempo.

I ett landskap där man är duktig på att ta tillvara på sina lokala råvaror och bruka närproducerade produkter så har ni utmärkta möjligheter att avnjuta god mat och dryck.

Besök den skånska huvudstaden Malmö, vackra Österlen, universitetsstad Lund eller trevliga Helsingborg. Spela golf på någon av Skånes 85 golfbanor, vandra i någon av de många nationalparkerna, sola och bada på kustens vackra sandstränder eller cykla längs med äppelodlingar och rapsfält.

Hos Risskov Bilsemester finner ni billiga boenden och hotellpaket med eller utan inkluderad mat, från Österlen i öster till Öresundkusten i väster. Packa bilen och beställ er nästa weekendresa hos oss!