Billiga Weekendresor till Helsingborg

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Weekendresor Helsingborg

Rabattkoden är nu aktiv

Weekendresor Helsingborg

Önskar ni ett billigt hotell i eller nära Helsingborg där ni kan uppleva lokala sevärdheter under en weekendresa? Beställ då ett uppehåll på något av de förmånliga hotellpaketen som erbjuds hos Risskov Bilsemester.

Bila till Skåne och upplev en av landskapets vackra och trevliga städer med omnejd. Helsingborg är en strålande utgångspunkt för en weekendresa i sydvästra Sverige där ni kan roa er med sevärdheter och upplevelser såväl i staden som i närområdet.

Ta er ut på bilfärd och kör på utflykt kring stadens närområde och upplev såväl kultur som natur. Besök Kullabergs naturreservat, Sofiero Slott, Mölle, Wallåkra, Gurre Slottsruin eller Fredriksdals trädgård och museer. Här bjuds ni också på ett rikt restaurangutbud samt utmärkta shoppingmöjligheter med ett brett utbud av butiker såväl i centrum som i köpcentret Väla.

I Helsingborg har ni alla tiders möjlighet att kombinera er weekendresa med en aktiv semester med bland annat vandring, cykling och golfspel. Ni kan också koppla bort dagen och njuta av några lata dagar med spa och wellness eller tura över till Helsingör över dagen.

Staden är väl värd att besöka året runt och med närheten till strand och vatten kan ni såväl kombinera er weekendresa med stadsliv eller sol och bad. Tag med ressällskapet på en promenad längs strandpromenaden i Norra Hamnen, njut av utsikten från stadens landmärke, Kärnan, eller besök Dunkers Kulturhus, Busfabriken och Tropikariet.

Här finner ni flera förmånliga hotellpaket i Helsingborg med omnejd. Bo nära havet och njut av en mysig weekendresa.