Billiga Weekendresor till Malmö

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Weekendresor Malmö

Rabattkoden är nu aktiv

Weekendresor Malmö

Boka ett förmånligt hotellpaket i vackra Malmö och kör själv till Skåne. Njut av en weekendresa och minisemester tillsammans med vännerna, familjen eller din partner. Hos Risskov Bilsemester finner ni ett brett utbud av billiga erbjudanden och förmånliga hotell i och kring Malmö.

Malmö, som är Sveriges tredje största stad och sista anhalten före kontinenten, har under det senaste årtiondet blivit allt mer populärt som besöksmål. Här finner ni ett stort shopping-, restaurang- och kulturutbud.

Koppla bort vardagen och njut av en weekendresa fylld med upplevelser, god mat och dryck samt avslappning. Strosa omkring i Västra Hamnen och området vid Turning Torso. Ta ett dopp i Öresund, sola på stranden eller bryggan vid Ribban och besök det anrika kallbadhuset Ribersborg.

Missa heller inte att promenera runt i någon av Malmös många parker och grönområden. Ta en fika eller njut av en god öl på Lilla Torg eller Möllevången. Shoppa loss längs med gågatan eller på Emporia i Hyllie. Möjligheterna är oändliga!

Välj och vraka mellan prisvärda hotell, centralt belägna nära sevärdheter och närheten till havet. I en stad som Malmö kan ni enkelt kombinera en weekendresa med en familjesemester, romantisk helg för två eller en aktiv semester med vännerna. En billig weekend här ligger precis om hörnet med Risskov Bilsemester!