Billiga Weekendresor till Västkusten

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Weekendresor Västkusten

Rabattkoden är nu aktiv

Weekendresor Västkusten

Minisemestra på västkusten och njut av en härlig weekendresa med egen bil, på ett kustnära hotell. Hos Risskov Bilsemester kan ni välja mellan att bo på hotell med närhet till stadspuls eller i rogivande omgivningar.

Beställ ert hotellpaket och sov gott på platser som i Göteborg, Grebbestad, Marstrand, Smögen, Strömstad, Särö, Uddevalla och Varberg. Ät och drick gott i idylliska miljöer under er semester och weekendresa. Flera hotellpaket inkluderar mat så ni kan starta och avsluta dagen på bästa sätt, med en god frukost och god middag eller kvällsmåltid.

Kring skärgården på västkusten kan ni kombinera en weekend med avslappning och aktiviteter. Kusten är även fylld av charmiga och mysiga städer, som är som mest populära under sommarhalvåret men även väl värda att besöka året runt.

Upplev västkustens pärlor i Bohuslän och Halland med ressällskapet. Kör på utflykt, upptäck slott, spela golf eller vandra. Några platser som rekommenderas att besöka under en weekendresa är Nötholmen utanför Strömstad, Kosterhavets nationalpark, Blomsholms Säteri, Backa Hällristningar, Halmstad, Fiskebäckskil och Fjällbacka.

Med Risskov Bilsemesters goda samarbete med hotellen erbjuds ni billiga boenden och förmånliga hotellpaket. Packa bilen, kör till västkusten och unna er en weekendresa med storstadsliv, natur och hav!