Billiga Weekendresor till Örebro

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Weekendresor Örebro

Rabattkoden är nu aktiv

Weekendresor Örebro

Kör själv till Örebro och njut av en trevlig weekendresa med billigt boende och hotellpaket bokat hos Risskov Bilsemester!

Tag med ressällskapet till Örebro och upplev staden och dess sevärdheter under en helg. Njut av en weekend fylld av shopping och god mat samt mysiga cafébesök. Strosa runt längs de charmiga gatorna i centrum och åk ut till Mariebergs Galleria.

Gå inte miste om ett besök i Örebros stadspark under er weekendresa. Parken anlades i 1860, är belägen nära Svartån och kallas ofta för en av Sveriges vackraste stadsparker. I parken finner ni blomsterträdgårdar, rhododendronpark, lekplatser, kaféer samt en teaterscen.

Sevärdheter att uppleva i Örebro är först och främst stadens landmärke, Örebro Slott, som ligger mitt på en liten ö i Svartån. Här erbjuds besökare guidade turer och ni kan dessutom beskåda en utställning och äta en god måltid. Passa även på att besöka Örebros konsthall, Vattentornet Svampen och Wadköpings friluftsmuseum.

För er som önskar kombinera en weekendresa med aktiviteter och naturupplevelser kan ni köra ut till Tivedens nationalpark eller Garphyttan och vandra längs med Bergslagsleden. För golfintresserade finner ni Örebro City Golf, Kumla Golfklubb, Kärsta Golfklubb och Lanna Lodge Golf inom körvänligt avstånd.

Med våra prisvärda erbjudanden har ni goda möjligheter att unna er en weekendresa och komma iväg på en liten semester. Ni behöver inte åka så långt eller vara borta länge för att koppla bort vardagen. Beställ det hotellpaketet som passar era önskemål bäst, packa bilen och kör iväg mot Örebro.