Billiga Weekendresor till Stockholm

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Weekendresor Stockholm

Rabattkoden är nu aktiv

Weekendresor Stockholm

Unna er en härlig weekendresa till Stockholm och njut av några fina dagar i vår vackra huvudstad. Hos Risskov Bilsemester finner ni ett brett utbud av hotellpaket till förmånliga priser. En weekendresa går att anpassa för alla ressällskap. Kanske är ni ett par som är ute efter en romantisk helg, en familj som vill resa iväg tillsammans eller vänner som vill spendera kvalitetstid med varandra.

I Stockholm kommer ni inte gå sysslolösa, oavsett vilket tid på året ni besöker staden. Under en weekendresa i sommarhalvåret kan ni passa på att sätta er på en färja till Vaxkolmen och ta er ut i Stockholms skärgård, eller ta med barnen till Gröna Lund eller Skansen. Passa även på att ta er ut i naturområdena kring Mälaren.

Det finns dessutom flera kulturella och historiska sevärdheter att ta del av året runt med ett enormt museiutbud. Besök Fotografiska och Vasamuseet, strosa runt i Gamla Stan, upplev Riddarholmen och kolla in det Kungliga Slottet.

Här har ni utmärkta möjligheter att kombinera en weekendresa med en storstadssemester. Ett stort utbud av hotellet ligger centralt placerat i olika delar av Stockholm, medans en del är belägna i rogivande miljöer kring staden.

Flera av våra hotellpaket inkluderar mat, en del med frukost och andra med halvpension. I en stad som Stockholm finns det också ett fantastiskt utbud av caféer, brunchställen, restauranger och barer. Beställ det hotellpaketet som passar era önskemål bäst, packa bilen och kör iväg på en weekendresa till Stockholm!