Minisemester i Eskilstuna på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell

Svenska | SEK

Clarion Collection Hotel Bolinder

Brett utbud av intressanta sevärdheter i staden och ute i naturen

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Hotellpaket inkl. frukost, fika och kvällsmat
 • Relaxavdelning med bastu och fin utsikt över Eskilstunaån
 • Hotellbyggnad med lång och spännande historia
366:-
3~4 dag från
1.169.-

Inkl halvpension

Utsikt över Eskilstunaån

3 dagar
Från 1.169,- / spara upp till 221,-
Spara
4 dagar
Från 1.719,- / spara upp till 366,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x kvällsbuffé
 • 2 x eftermiddagskaffe och kaka
 • Tillgång till relaxavdelning
Risskov Paket

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell bjuder på ett lugnt läge med närhet till Eskilstunas stadskärna, vid Faktoriholmarna som präglas av stadens industrihistoria.

Hotellet erbjuder

Hotellet är beläget i ett lugnt område, endast ca 1 km från centrum i Eskilstuna och bjuder på en fantastisk utsikt över Eskilstunaån. Närmsta grannar är Munktellmuseét, Eskilstuna Konstmuseum och Munktellarenan.

Missa inte att lära er mer om Eskilstunas industrihistoria, utforska Munktells traktor- och motorfabrik, spela en runda golf på Eskilstuna Golfbana, besöka Sundbyholms friluftsområde eller Ekeby Våtmark. För er som reser med barn kan ett besök på Hop n Pop eller utflykt till Parken Zoo vara väl värt. Och för en aktiv semester kan ni dessutom paddla kanot och kajak på Eskilstunaån, cykla längs med flera fina cykelleder utanför staden eller vandra längs med Sörmanlandsleden.

Som övernattande gäster har ni dessutom fri tillgång att träna i hotellets gym och koppla av i relaxavdelningen med bastu och utsikt över Eskilstunaån.

Parkering finns att tillgå mot en extra avgift.

Om rummen

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell har 112 rymliga hotellrum, fördelade på 3 våningar med tillgång till hiss. Välj mellan boende i enkelrum, dubbelrum eller dubbelrum med en extrabädd.

Samtliga rum är utrustade med eget badrum och toalett, hårfön, bekväma sängar, värdeskåp, TV, telefon och trådlöst internet.

Husdjur är välkomna mot en extra avgift.

Rumstyper

Enkelrum

1 / 3
Standard enkelrum med en 90cm enkelsäng. Privat badrum och gratis Wifi
» Se fler rumsspecifika bilder
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Eskilstuna (1.4km)

Bila i Sverige, besök Eskilstuna och boka billigt boende hos Risskov Bilsemester. Eskilstuna är en mysig stad i Sörmland med runt 70 000 invånare. Staden ligger vid Eskilstunaån som förbinder sjöarna Hjälmaren och Mälaren och tack vare detta strategiska läge bildades här redan på 1000-talet ett handelscentrum. Namnet Eskilstuna lär komma från den engelske munken och Sörmlands helgon S:t Eskil. Centralt belägna Fors kyrka, som är stadens äldsta, härstammar från mitten av 1000-talet.

Missa inte Rademachersmedjorna, som är ett friluftsmuseum mitt i stan där ni hittar välbevarade hus från Reinhold Rademachers smidesmanufaktur från 1600-talet. I området tillverkas traditionellt hantverk som kan köpas på plats. Passa på att kör iväg på en billig minisemester i Sverige. 

Torshälla GK (10.1km)

Utmanande, men inte alltför svårspelade Torshälla GK:s 18-hålsbana består av nio hål som invigdes 1961 och nio hål från 1993. Banan består av tre olika naturtyper, av ängs-, park- och skogskaraktär. Det finns en säsongsöppen golfrestaurang som serverar lunchbuffé och à la carte.

Sagostigen (25.6km)

Sagostigen är en rolig naturstig med ett tillhörande nöjesfält. Området riktar sig främst till barn 2-12 år. Längs stigen ligger modeller av slott och byggnader från de kända klassiska sagorna.

Malmköping (32.9km)

Malmköping är ett charmigt samhälle mitt i Södermaland med drygt 2.000 invånare. Man har hittat arkeologiska spår av bosättning redan för 5.000 år sedan, men orten grundades och växte mest från 1700-talet och fram till 1920-talet då Södermanlands regemente hade Malma Hed, som exercisfält. Plevnahöjden, har fått sittnamn efter en bulgariska staden Pleven, där skyttegravar användes för första gången - ett koncept som anammades av den svenska armén och testades just vid Plevnahöjden.

Lilla Malma kyrkas äldsta delar är från 1200-talet. Kyrkan ligger relativt centralt. Vidare finns hembygdsmuseet, Museet Malmahed, och Spårvägsmuseet att besöka.

Västerås (45.2km)

Västerås är en trevlig stad med dryga 120 000 invånare, belägen vid Mälarens norra strand. Här kan ni strosa runt i den mysiga stadskärnan och ta del av stadens shoppingutbud och besöka en och en annan trevlig restaurang. Varför inte passa på att besöka H&M's allra första butik, där historien om modeimperiet startade.

Ett av stadens landmärken är Västerås Konserthus som invigdes 2002 av kung Carl XVI Gustaf. Håll ögonen öppna efter intressanta evenemang både på konserthuset och Västmanlands Teater. Vasaparken är även väl värt ett besök där ni kan promenera runt i de vackra omgivningarna.

Upplev Karlsgatan 2, som är en mötesplats för konst och kulturarv med två museer; Västerås konstmuseum och Västmanlands läns museum. Tag med familjen till Sveriges första actionbad, Kokpunkten och roa er med det så kallade badrenalinet. Om ni finner er i staden under vinterhalvåret kan ni dessutom stå på skidor i Vedbobacken och åka skridskor på Mälarens skridskobana.

Hjorthagen Naturreservat (50.3km)

Njut av en härlig dag ute i naturen och upplev Hjorthagen Naturreservat under en semester i eller kring Mariefred. Området är en kombinerad promenadpark och djurpark på ca 60 hektar, med åldriga ekar och betesmark för fritt strövande dovhjortar. Här finner ni även kulturspår med gravfält och en fornborg längs med trevliga vandringsleder.

Museijärrnväg Mariefred - Taxinge (50.4km)

På somrarna kör ett ånglok med passagerarvagnar på museijärnvägens smala spår. Här kan ni åka hela vägen från Mariefred till Taxinge. Turen kan kombineras med olika ångbåtsturer.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Gripsholms Värdshus

Inkl. halvpension

Södermanland

Besök Mariefred

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • Tillgång till bastu
 • Gratis internet och parkering

591:-
Från endast
1.719.-

Visa karta

God mat, vacker natur och historia

Läs mer

Gillet Hotell & Restaurang

Inkl. halvpension

Västmanland

Besök Köping

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x lättare kvällsmål
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

276:-
Endast
1.069.-

Visa karta

Bo centralt i mysiga Köping

Läs mer

Hotel Bishops Arms Köping

Inkl kvällens varmrätt

Mälardalen

Minisemester i Köping

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x kvällens varmrätt
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

381:-
Från endast
969.-

Visa karta

Mysigt hotell med centralt läge i Köping

Läs mer

Hotel Bishops Arms Strängnäs

Inkl. kvällens varmrätt

Mälardalen

Besøg Strängnäs

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x kvällens varmrätt
 • Gratis internet
 • Centralt läge

831:-
Från endast
1.019.-

Visa karta

Mysigt hotell centralt i Strängnäs

Läs mer