Fyn

Fyn, känd som Danmarks trädgård, är en verklig pärla för den som vill uppleva en rik historia och fascinerande attraktioner. Sedan vikingatiden har Fyn spelat en central roll i Danmarks historia, präglat av slott, herrgårdar och charmiga medeltida städer. Denna historiska prägel återspeglas i öns många attraktioner, som det överdådiga Egeskov Slott, det idylliska Valdemars Slott och det imponerande Odense Slot. Varje slott har sin egen unika historia, vilket gör en resa till Fyn till en verklig tidsresa.

Odense, Fyns största stad, är en av Danmarks äldsta städer och en riktig skattkammare av historia. Staden är mest känd för att vara födelseplats för den berömda författaren H.C. Andersen, och besökare kan strosa genom H.C. Andersen-kvarteren eller besöka det inspirerande H.C. Andersen-museet. Men Odense erbjuder också moderna attraktioner, som den innovativa vetenskapsparken Odense Universe och den pulserande kulturscenen på Brandts Klædefabrik.

Fyns sub-regioner erbjuder också en mängd intressanta platser. I Svendborg, en charmig hamnstad i södra Fyn, kan man uppleva en levande marin atmosfär och besöka det fascinerande Sjöfartsmuseet. I Nyborg, en av Danmarks äldsta städer, finns det historiska Nyborg Slot, som var central för Danmarks tidiga historia. I Middelfart, på västra Fyn, finns Lillebælts fantastiska natur, med möjlighet till spännande aktiviteter som valskådning och segling. Oavsett var du väljer att resa på Fyn, kommer du att bli förvånad över den rika historien, den sköna naturen och de fascinerande attraktionerna.

Läs mera...
12
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.