Jylland

Jylland, ofta känd som den danska halvön, är en plats som är fylld med historia och attraktioner. Dess historia sträcker sig tusentals år tillbaka, med spår av vikingarnas närvaro fortfarande tydligt synliga. Från de historiska städerna Aarhus och Aalborg till de pittoreska landsbygdssamhällena, erbjuder Jylland en mängd fascinerande platser att utforska. Gå tillbaka i tiden i Den Gamle By i Aarhus, Danmarks äldsta friluftsmuseum, eller upplev storslagenheten i den ikoniska Aalborgtornet.

Jylland är uppdelat i olika sub-regioner, var och en med sina egna unika attraktioner. I Nordjylland hittar du städer som Aalborg, en stad som är känd för sin moderna arkitektur och historiska landmärken. I Västjylland hittar du Ringkøbing-Skjern, hem för Danmarks största insjö, Ringkøbing Fjord. Östjylland, å andra sidan, är hem för Aarhus, en stad som kombinerar det bästa av modern och historisk charm. Här kan du besöka ARoS Aarhus Kunstmuseum, ett av de största konstmuseerna i norra Europa.

Södra Jylland har också mycket att erbjuda. Kolding, en av regionens största städer, är känd för sitt slott, Koldinghus, vilket är ett av de bästa exemplen på renässansarkitektur i Danmark. Och i Ribe, Danmarks äldsta stad, kan du vandra genom de kullerstensbelagda gatorna och beundra de färgglada korsvirkeshusen. För dem som är intresserade av naturattraktioner, erbjuder Nationalpark Vadehavet och Nationalpark Mols Bjerge fantastiska möjligheter att upptäcka Danmarks vackra landskap. Sammantaget, med sin rika historia, fascinerande städer och natursköna landskap, är Jylland en ovärderlig pärla i hjärtat av Danmark.

Läs mera...
89
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.