Good Morning Kista - Besök storstaden Stockholm

Svenska | SEK

Good Morning Kista

Bo med stor komfort med centrum endast 15 minuter bort

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Komfort med moderna faciliteter
 • Nära tunnelbana och bussförbindelser till city
 • En stor frukostbuffé serveras varje morgon
291:-
2~4 dag från
519.-

T-banetåg till City var 6:e minut

Stockholm lockar alla

2 dagar
Endast 519,- / spara upp till 101,-
Spara
3 dagar
Endast 1.069,- / spara upp till 171,-
Spara
4 dagar
Endast 1.569,- / spara upp till 291,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

2 dagar inkl.

 • 1 x övernattningar
 • 1 x frukostbuffé
 • 1 x kvällens varmrätt
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Paket

Good Morning Kista är ett modernt hotell beläget i Husby, mellan Kista och Akalla. Kista betraktas sedan 80-talet som den svenska motsvarigheten till Silicon Valley och det återspeglas i den spännande arkitekturen. Hotellet ligger nära T-bana och bussförbindelser till Stockholms innerstad, men det finns också mycket att uppleva i närliggande omgivningar. För några dagars shopping, kulturliv och restaurangbesök är hotellet idealiskt.

Hotellet erbjuder

På Good Morning Kista upplever ni komfort med moderna faciliteter. Hotellets restaurang, som ligger på bottenplan, serverar middag kl. 17.30 - 23:00 och ni har dessutom möjlighet att beställa enklare rätter och snacks från barmenyn dygnet runt. I den trevliga baren kan ni också koppla av med något att dricka. Varje morgon står en stor frukostbuffé uppdukad på vardagar kl 6 - 10 och på helger kl 6 -11. Om ni försover er kan ni beställa en enklare frukost fram till kl 12:00.

Parkering är gratis på hotellets utomhusparkering. Så det kan löna sig att låta bilen stå på hotellet och köpa ett SL-kort giltigt i 24 timmar, 3 dagar eller 7 dagar.

Hela hotellet har gratis WiFi och receptionen är öppen dygnet runt. 

Om rummen

Hotellet har 87 moderna, bekväma rum. Samtliga rum är fräscha dubbelrum av standardtyp med arbetshörna, duschkabin, toalett, platt-TV med internationella kanaler och gratis WiFi. I vissa rum är även husdjur tillåtna. Det finns 3 handikappanpassade rum.

Vänligen observera att de handikappanpassade rummen är enkelrum. Ni kan få en extrasäng insatt i rummet. Priset för 2 personer blir då som för ett dubbelrum.

Rumstyper

Enkelrum

1 / 2
Enkelrum med 120 cm säng WiFi, platt-TV med internationella kanaler, arbetshörna med skrivbord, samt eget badrum med dusch.
» Se fler rumsspecifika bilder

Dubbelrum

1 / 3
Standard dubbelrum med två 90 cm sängar som kan dras isär vid behov. Alla rum har WiFi, platt-TV med internationella kanaler, arbetshörna med skrivbord samt eget badrum med dusch. Möjlighet för en extra person i gästsäng som fälls ner från väggen.
» Se fler rumsspecifika bilder
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Drottningholm (15km)

En dagsutflykt till Drottningholm är också att rekommendera. Drottningholms slott finns upptaget på UNESCO:s världsarvslista och är vårt bäst bevarade kungliga slott i Sverige som också är representativt för all europeisk kunglig arkitektur från 1600-talet. Tillsammans med det exotiska lustslottet Kina slott, slottsteatern och den storslagna slottsparken utgör slottsanläggningen en unik helhet.

Djurgården (19.1km)

På Djurgården i Stockholm finns flera goda möjligheter till upplevelser för hel familjen!

Skansen är ett friluftsmuseum och djurpark. Stugor och hus från många delar av Sverige går att besöka och djuren, som alla tillhör Sveriges fauna, har stora områden att röra sig på.

Gröna Lund är en nöjespark där ni enkelt kan spendera en heldag med hela familjen. Parken bjuder på massvis med roliga aktiviteter och åkattraktioner för stora och små.

ABBA museet är också värt ett besök för den musikintresserade, ta del av historien kring den världskända svenska pop gruppen här. Vasamuseet är en otrolig upplevelse. Här kan du lära dig massor om människorna och tiden omkring år 1628, när regalskeppet förliste. Alldeles i närheten av Vasamuseet ligger även Junibacken, Astrid Lindgrens museum i Stockholm. Detta är ett populärt ”museum” för barn, men också för vuxna, som kan få en liten nostalgitripp.

Längre bort på Djurgården ligger Waldemarsudde, ett museum med Prins Eugens målningar och en fantastisk trädgård. Ännu längre ut ligger Thielska Galleriet med spännande konstutställningar av världsberömda konstnärer.

Stockholms skärgård (60.6km)

Skärgårdsbåtarna tar dig ut i den magnifika skärgården, som är vacker under alla årstider. Många av båtarna serverar lunch och/eller middag. Vad sägs om ångbåtsbiff, sillbord eller ”räkfrossa”? Båtarna går till mängder av pärlor i skärgården, t.ex. Sandhamn, Grinda, Utö eller Vaxholm.

Rosersbergs Slott (24.5km)

Känn historierns vingslag på Rosersbergs Slott! Här kan du ha en storslagen upplevelse, i lantliga omgivningar med vidsträckta grönområden och Mälarens glimmande vatten som bakgrund. Eller varför inte ta en av de guidade turerna, och lära dig mer om Karl XIV Johan och hans hustru Desiderias forna lustslott och sommarresidens.

Arlandastad Golfklubb (24.2km)

Gillar du att spela golf? Testa på Arlandastad Golfklubb! Här kan du spendera en fin dag utomhus med klubborna som sällskap. De har även en bra restaurang när det är dags för förfriskningar.

Steninge Slott (30.6km)

I Steninge, utanför Märsta, hittar du Steninge Slott. Byggnaden stammar från 1700-talet, och slottsparken är öppen för allmänheten. Du kan också besöka Steningeladan i närheten, där du kan njuta av god mat, fika och lokalt hantverk.

The Cable Park (30.7km)

Om du är ute efter äventyr så besök the Cable Park! Det här är en park för vattensport, men istället för att färdas efter en båt färdas du här efter en eldriven linbana på Halmsjön nära Stockholm Arlanda Airport. Förutom att det är fantastiskt roligt är det även riktigt klimatsmart!

Sigtuna (35.3km)

Om du är i området bör du definitivt ta dig tid att besöka Sigtuna. Staden har anor från 900-talet, och räknas som Sveriges äldsta stad. Gatorna och husen är fyllda med historia, och du kan besöka Sigtuna Museum för att lära dig ännu mera! Det finns massor med små lokala butiker med allt från kläder till möbler och garn, och på sommaren kan du promenera längs den vackra strandpromenaden och köpa glass eller våfflor vid hamnen. På vintern kan du värma dig inne på caféet Tant Brun, och förundras över den charmiga byggnaden som är från medeltiden, medan du tar dig en kopp varm choklad eller kaffe.

Gustavberg (35.9km)

Gustavberg är beläget endast 2 mil från Stockholm och med sina 11.000 invånare är samhället främst känt som en del av Värmdö och Stockholms skärgård samt för sin porslinstillverkning. Gustavsberg är kommunens centrala samhälle där man finner butiker, caféer och porslinsmuseum. Porslinsfabriken i Gustavsberg är svenskt familjeägd och har tillverkat porslin sedan början av 1800-talet. De tillverkade Prinsessan Victorias böllopsservis som också finns att köpa där, för de som vill äta kungligt. Det är Nordens enda tillverkare av benporslin. Detta är en perfekt destination med sin närhet till både Stockholm och skärgården, vilket ger möjlighet till både stadsutflykter och natursköna upplevelser på land och till havs.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Birger Jarl

Bo i trevliga Vasastan

Södermanland

Centralt i Stockholm

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • Gratis internet
 • Centralt läge
 • Garage mot avgift

381:-
Endast
1.119.-

Visa karta

Bo mitt i centrala Stockholm

Läs mer

Hotel Tegnérlunden

150 m från Drottninggatans shopping

Södermanland

Centralt i Stockholm

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • Gratis internet
 • Centralt läge
 • 24-timmarsreception

381:-
Endast
1.119.-

Visa karta

Lugnt och centralt läge i Stockholm

Läs mer