Bo nära havet på Nynäsgården

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Nynäsgården

Bo nära stranden och besök härliga Nynäshamn, endast 50 min med pendeltåg från Stockholm.

Skärgårdspärla i Nynäshamn
Nära till centrala Stockholm
Både sommar- och vinteraktiviteter
 • Restaurang
 • Bastu
 • Massage mot avgift
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Upplev skärgårdspärlan Nynäshamn på södra Södertörn! Här finns både sommar- och vinteraktiviteter för barn och vuxna. Skärgården måste upplevas och många natur- och kultursevärdheter ligger på lagom utflyktsavstånd. Bo på trevliga Nynäsgården och njut av Södertörn. Dessutom är det bara 57 km till centrala Stockholm.

Hotellet erbjuder

Nynäsgården Hotell & Konferens är en gammaldags byggnad med en underbar punschveranda. Hotellets restaurang serverar en blandning av husmanskost och moderna rätter. Middagen serveras beroende på säsong antingen i matsalen, på punschverandan eller i lobbyområdet. I receptionen kan du boka olika aktiviteter och utflykter beroende på årstid. Dessa betalas direkt på hotellet. En del av aktiviteterna, som arrangeras, har dock ett minimiantal deltagare. Även om hotellet inte är ett spahotell kan du boka olika typer av massage. Detta måste bokas direkt på hotellet innan du ankommer. Vidare erbjuder hotellet bastu, pingis, biljard och segway (mot avgift). Parkering är gratis och det finns Wi-Fi. Hela hotellet är rökfritt.

Rummen

De mysiga och bekväma rummen är alla utrustade med dusch, toalett, hårtork och TV. Minidubbelrummen har 140 cm bred säng och standarddubbelrummen 160 cm bred dubbelsäng eller 2 enkelsängar. Det finns endast möjlighet till en extrasäng per rum.

Vänligen observera att

Vistelsen är med slutstädning vilket innebär att sängarna inte bäddas, rummet inte städas och att handdukarna inte byts. Nya handdukar kan hämtas i receptionen mot en ev. avgift.

OBS! Det är endast tillåtet att ha hund i standard dubbelrummen.

Minidubbelrummen har 140 cm bred säng och standarddubbelrummen 160 cm bred dubbelsäng eller 2 enkelsängar.

Mer info

Värt att se

 • Nynäshamn (2.1 km)

  Nynäshamn är en vackert belägen stad på skärgårdshalvön Södertörn ca 60 km söder om Stockholm. Här finns stora möjligheter till utflykter och aktiviteter. Det finns charmiga små butiker där det säljs allt från antikviteter till choklad och kryddor. Här ligger också ett spännande konstmuseum, fantastiska golfbanor, vackra vandrings-, cykel-, och segwayleder, samt den mysiga hamnen varifrån det går färjor bland annat till den vackra UNESCO-listade ön och hansastaden Visby.

  Nynäshamn
  Nynäshamn är trevligt hela året
 • Skärgårdstur från Nynäshamn (2.1 km)

  Området omkring kust och skärgårdsstaden Nynäshamn är som upplagt för en segeltur. M/S Flora tar er ut i den fantastiska skärgården. Turen ta ca 10 timmar, men det finns också möjlighet att ta en heldagsutflykt med båt till den lilla idylliska staden Trosa. Här får ni tid till att njuta av Trosa, som är en typiskt svensk sommarstad. Stadens trähus brann ner till grunden år 1719, bara kyrkan stod kvar. Husen som står där idag är gamla men välbevarade. Efter en promenad runt staden och kanske en lunch kan ni ta båten tillbaka.

  Skärgårdstur från Nynäshamn
  Ta en skärgårdstur från Nynäshamn
 • Tyresta Nationalpark (46.0 km)

  Här går vandringsleder kors och tvärs, välj efter humör och styrka. På lördagar och söndagar är det guidade turer i nationalparken som ni kan delta i mot en liten avgift. Om vintern kan ni istället glida fram i längdskidspår.

  Tyresta Nationalpark
  Den underbara naturen i Tyresta Nationalpark
 • Stockholm (57.0 km)

  Vill man gå på teater finns exempelvis Kungliga Dramatiska Teatern vid Nybroplan eller så kanske det kan vara kul att besöka någon av de mindre teatrarna på Söder. Operan vid Gustav Adolfs torg är också väl värd ett besök, och inte bara för sina föreställningar utan också för sin vackra arkitektur. Även Globen har ständigt stora sportevenemang, konserter och shower. Står shopping på agendan så erbjuder hela området kring Hötorget och Stureplan mycket liksom Götgatan på Söder. Missa heller inte ett besök på NK på Hamngatan. Tröttnar du på att vandra i innerstaden och hellre vill se lite grönska kan en promenad på Kungliga Djurgården rekommenderas eller kanske en tur längs Norr Mälarstrand. Långholmen är också en fin oas mitt i storstaden. Sommartid finns även gott om badplatser i city, både på Långholmen, Södermalm och Kungsholmen. Drottningholm, där kungafamiljen bor, har en underbar slottspark och Drottningholms teater och Kina slott är nästan ett måste. UNESCO har tagit upp detta fantastiska kulturarv på sin världsarvslista. Vasamuseet (nära Skansen) är en otrolig upplevelse. Här kan du lära dig massor om människorna och tiden omkring år 1628, när regalskeppet förliste. Alldeles i närheten av Vasamuseet ligger Junibacken, Astrid Lindgrens museum i Stockholm. Detta är ett populärt ”museum” för barn, men också för vuxna som kan få en liten nostalgitripp.

  Stockholm
  Teater
 • Djurgården (62.3 km)

  På Djurgården i Stockholm finns flera goda möjligheter till upplevelser för hel familjen! Skansen är ett friluftsmuseum och djurpark. Stugor och hus från många delar av Sverige går att besöka och djuren, som alla tillhör Sveriges fauna, har stora områden att röra sig på. Gröna Lund är en nöjespark där ni enkelt kan spendera en heldag med hela familjen. Parken bjuder på massvis med roliga aktiviteter och åkattraktioner för stora och små. ABBA museet är också värt ett besök för den musikintresserade, ta del av historien kring den världskända svenska pop gruppen här. Vasamuseet är en otrolig upplevelse. Här kan du lära dig massor om människorna och tiden omkring år 1628, när regalskeppet förliste. Alldeles i närheten av Vasamuseet ligger även Junibacken, Astrid Lindgrens museum i Stockholm. Detta är ett populärt ”museum” för barn, men också för vuxna, som kan få en liten nostalgitripp. Längre bort på Djurgården ligger Waldemarsudde, ett museum med Prins Eugens målningar och en fantastisk trädgård. Ännu längre ut ligger Thielska Galleriet med spännande konstutställningar av världsberömda konstnärer.

  Djurgården
  Besök Gröna Lund. Från utsiktstornet har du en underbar utsikt över vackra Stockholm.
 • Drottningholm (67.9 km)

  En dagsutflykt till Drottningholm är också att rekommendera. Drottningholms slott finns upptaget på UNESCO:s världsarvslista och är vårt bäst bevarade kungliga slott i Sverige som också är representativt för all europeisk kunglig arkitektur från 1600-talet. Tillsammans med det exotiska lustslottet Kina slott, slottsteatern och den storslagna slottsparken utgör slottsanläggningen en unik helhet.

  Drottningholm
  Kungliga Drottningholm!
 • Museijärrnväg Mariefred - Taxinge (84.2 km)

  På somrarna kör ett ånglok med passagerarvagnar på museijärnvägens smala spår. Här kan ni åka hela vägen från Mariefred till Taxinge. Turen kan kombineras med olika ångbåtsturer.

  Museijärrnväg Mariefred - Taxinge
  Åk på en rolig tur med Museijärrnväg, mellan Mariefred - Taxinge
 • Mariefred (84.8 km)

  Mariefred är en pittoresk och charmig stad belägen vid Mälaren i Sörmland. Här kan besökare ta del av stadens spännande historia och vackra naturomgivningar. Passa på att stora runt bland de pastellfärgade trähusen i den gamla stadsdelen, se den historiska ångbåtsbryggan och besök det kungliga Gripsholms Slott. Njut av den härliga och inbjudande småstadsidyllen i Mariefred!

  Mariefred
  Besök pittoreska och charmiga Mariefred som är välkänt för sitt vackra slott
Mer info

Karta

Nynäsgården
Telegrafgatan 41 149 41 Nynäshamn

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~3.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 4~15.99 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 16~99.99 i extrasäng 20% Rabatt