Boka minisemester på Oslobåden DFDS Seaways

Svenska | SEK

Oslobåden DFDS Seaways

Minikryssning till Oslo med en dag i den norska huvudstaden

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Minnesrik minikryssning med Oslobåten
 • Minikryssning med middag
 • Många spännande sevärdheter under resan
1.159:-
3 dag från
1.269.-

Inkl halvpension

Minicruise till Oslo

3 dagar
Från 1.269,- / spara upp till 1.159,-
Spara
* Pris per person i utvändig hytt

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x kvällsbuffé i Seven Seas
 • Butiker och barer ombord
 • Utvändig hytt
Risskov Paket

Julbord ombord på Oslobåten

Julkryssning till Oslo

3 dagar
Från 1.379,- / spara upp till 1.155,-
Spara
* Pris per person i utvändig hytt

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x julbord
 • Stort underhåallningsprogram
 • Butiker och barer ombord
Julerbjudanden

Ta en tur på den berömda Oslobåten, från Köpenhamn till Oslo och njut av det stora lyxiga fartyget och gå iland i Norges huvudstad Oslo, som ligger 3 minuter bort till fots. Du har en dag i Oslo på egen hand, innan turen vänder tillbaka till Köpenhamn med Oslobåten från DFDS Seaways.

Om Oslobåten

Med fem olika restauranger, pool, levande musik och en mängd barer, finns det något att göra för alla. Fartyget erbjuder en hög standard i alla sina anläggningar med massor av skoj för både barn och vuxna. Unna dig besök i wellnessavdelningen (mot avgift), en drink på soldäck eller ta en simtur i poolen. Börja dagen på 7 Seas Restaurant med en härlig frukostbuffé och utsikt över vattnet. På kvällen förvandlas restaurangen till en inbjudande bufférestaurang som serverar mat för alla smaker. Här har du gott om möjligheter att kombinera dina favoriter i allt från varma och kalla rätter till desserter. Det erbjuds bland annat skaldjursbuffé, varma rätter, ost, hembakat bröd, och stor dessert- och tårtbord. Barnen har en egen buffé med klassiska barnfavoriter. Vid beställning reserveras bord för dig i 7 Seas Restaurant. Båten erbjuder också andra restauranger, till exempel en restaurang i italiensk stil, steakhouse och café. Efter middagen kan du ta en drink på någon av fartygets barer, t. ex. Navigator bar som serverar olika drinkar och kvalitetsöl medan det spelas livemusik. Eller sväng förbi Columbus Nightclub.

När du är ombord finns det många möjligheter för underhållning. Fartyget erbjuder levande musik och dans, tisdagsbingo med olika priser eller så kan du prova lyckan i fartygets casino.

I wellnessavdelningen (mot avgift) finns pool, jacuzzi och bastu. Ombyte görs gärna i din hytt innan du kommer in på avdelningen. Det finns även omklädningsrum i poolområdet. Omklädningsrummen är låsbara och det finns dam- och herrtoaletter. Observera att entréavgiften till poolområdet betalas i Bubble Zones café. Här kan du ta en liten simtur i en av de mindre poolerna, prova jacuzzin eller släcka törsten och äta mellanmål i caféet. För de som inte vill bada kan man koppla av i området bredvid med en god bok eller tidning. Badkläder kan köpas eller hyras om du inte har med egna. DFDS erbjuder behandlingar som t.ex. ansiktsmassage, manikyr, pedikyr och mycket mer. Skäm bort dig själv med avkoppling och välbefinnande i vackra omgivningar. De flesta behandlingar utförs med Clarins produkter.

Program

Pr. den 25/6 -31/8 är våra segeltider följande:

Dag 1: kl. 12:30 till 13:45: check-in på terminalen på Dampfærgevej 30, 2100 Köpenhamn Ø. Ta med foto-ID (pass, körkort eller idkort med foto). Kl. 14:00: Avresa från Köpenhamn. Kl.  20:15: 2-rättersmeny a la carte på 7 Seas Restaurant. 

Dag 2: Kl.  07:00 till 09:00: frukost på 7 Seas Restaurant På egen hand i Oslo - tag med ditt boardingkort och din fotolegitimation för att gå tillbaka ombord igen. Kl. 10:30 till 11:45: check-in på terminalen på Vippetangen i Oslo. Kl. 12:00: avgång från Oslo. Kl.  20:15: 2-rättersmeny a la carte på 7 Seas Restaurant. 

 Dag 3:  Kl. 7:00 till 09:00: frukostbuffé på 7 Seas Restaurant och kl. 09:00 Ankomst Köpenhamn.

 Parkering i hamnen i Köpenhamn kan köpas för 150 DKK/dygn.


Från 1/9 -> är våra segeltider följande:

Dag 1: kl. 14:00 till 15:15: check-in på terminalen på Dampfærgevej 30, 2100 Köpenhamn Ø. Ta med foto-ID (pass, körkort eller idkort med foto). Kl. 15:30: Avresa från Köpenhamn. Kl. 20:15: 2-rättersmeny a la carte på 7 Seas Restaurant.

Dag 2: Kl. 07:00 till 09:30: frukost på 7 Seas Buffet Restaurant På egen hand i Oslo - tag med ditt boardingkort och din fotolegitimation för att gå tillbaka ombord igen. Kl. 12:15 till 13:30: check-in på terminalen på Vippetangen i Oslo. Kl. 13:45: avgång från Oslo. Kl. 20:15: 2-rättersmeny a la carte på 7 Seas Restaurant.

Dag 3: Kl. 7:00 till 09:30: frukostbuffé på 7 Seas Restaurant och kl. 09:30 Ankomst Köpenhamn.

Parkering i hamnen i Köpenhamn kan köpas för 150 DKK/dygn.

Om hytterna

Alla de invändiga hytterna på fartyget har en hög standard, och utrustade med privat dusch och toalett. Det är möjligt att boka hytt med havsutsikt mot tillägg i bokningsdialogen. Hytterna är ljust och trevlig inredda med garderob och bord. På grund av stor efterfrågan av utvändiga hytter kan de vara utsålda under sommarmånaderna.

VIKTIG INFORMATION

25/6 -31/8

Kl. 12:30 – 13:45: check in i terminalen på Dampfærgevej 30, 2100 København Ø Kom ihåg att ha med id-handling (pass, id- eller körkort)!

Från 1/9

Kl. 14:00 – 15:15: check in i terminalen på Dampfærgevej 30, 2100 København Ø Kom ihåg att ha med id-handling (pass, id- eller körkort)!

Parkering tillköps hos Risskov Bilsemester under bokingprocessen. Vid tillköp av parkering är parkeringen DFDS' egen parkering (inte Europark). Parkeringsbiljett m. platsnummer hämtas tillsammans med boardingkorten i terminalbyggnaden innan parkering. Parkeringstid: från kl 12.00 på avresedagen till kl. 11.00 på ankomstdagen. Om Oslobåten inte har några lediga parkeringsplatser är det möjligt att parkera i parkeringshuset på Amerikaplads. Det ligger 300 meter från båten och kostar 200 DKK/dygn.    

Det är dessvärre ej möjligt att notera önskemål i bokningen, som att få hytter bredvid varandra. Vid beställning av mer än en hytt kan vi ej garantera att ni placeras vid samma bord i restaurangen.

 OBS! Vid resor med Oslobåden skall minimum en deltagare ha fyllt 20 år. 

 Wellnessavdelningen kan användas mot avgift. Vägledande pris: 50 DKK/ per person/väg. Barn under 11 år betalar 25 DKK /person/väg. 

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

25 km från
Öresundsbron
210 km från
Rostock, Tyskland
380 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Köpenhamn (4.1km)

Köpenhamn har givetvis en massa sevärdheter, som alla huvudstäder, och är väl värd att uppleva under en härlig weekend, minisemester eller bilsemester. Börja med den största turistattraktionen och Danmarks varutecken: Den lille Havfrue (Den lilla Sjöjungfrun). Statyn är Danmarks och en av världens mest fotograferade statyer. Att passera Amalienborg (slottet) är också ett måste under er Köpenhamnsvistelse. Christiansborg, Rundetårnet och Rosenborg Slott är även värt ett besök. Glöm inte en shoppingrunda på Strøget, som startar vid Rådhusplatsen och går till Kongens Nytorv. Fortsätter ni över Kongens Nytorv kommer ni till Nyhavn, som samtidigt är det moderna Köpenhamns mest folkliga och levande mötesplats och ett stycke gammal Köpenhamnsromantik. Med eller utan barn är det alltid kul att gå en sväng på Tivoli, speciellt på kvällen.

Julmarknad i Köpenhamn (4.3km)

Köpenhamn är en stad där man aldrig behöver tänka efter vilken säsong det är. Under våren är det kärlek i luften och folk från hela storstadsområdet samlas runt hamnen och parkerna. Under sommaren är det sång och glada miner på gatorna, glass, strandliv på Amager och feststämning i Nyhavn. Under hösten sprider sig doften av våt asfalt och stadens grönområden skiftar färg till en kombination av rött, brunt och orange. Och man kan lugnt säga att julen inte är något undantag. När julen närmar sig förvandlas Köpenhamn till ett magiskt jullandskap med julljus, storslagna dekorationer, kransar och hjärtan.D’angleterre byggnaden i Tivoli tänder upp sina imponerande ljus och gatan Kronprinsensgade smyckas med sina glittrande ljusslingor och lampor. I luften kan besökare känna doften av julgodis och lyssna till ljudet av körsång och festliga musikaliska inslag. Allt detta kan ni uppleva under en härlig minisemester eller weekendresa till Köpenhamn under jultid.Julen i Köpenhamn startar officiellt den första söndagen i advent när tomten tänder den stora julgranen på Rådhusplatsen efter julparaden. De flesta av stadens julmarknader tjuvstartar dock och öppnar redan i mitten av november.En av stadens mest populära julmarknader är utan tvekan Tivolis klassiska julmarknad. Utöver de fantastiska ljusen i hamnen, finns också mer än 50 olika julbodar med allt från himmel och jord. Vänligen notera att ni måste betala entréavgift (ca 200 DKK) till Tivoli för att besöka denna julmarknad.Den stora och traditionella julmarknaden på Højbro Plads, även känd som "Deutsch’s julmarknad" är kostnadsfri att besöka. Julmarknaden är uppbyggd av Michael Deutsch, i samarbete med Köpenhamns kommun, med julbodar, matstånd och mer än 280,000 ljus.Julen infinner sig också i Nyhavn där besökare kan njuta av ett komplett julprogram med fin belysning, mysig julstämning, öppna eldstäder, glögg och danska æbleskiver. Om ni har turen med er kanske ni också får en glimt av Carlsbergs gamla hästvagn.En annan av stadens trevliga julmarknader är den charmiga och relativt nya H.C. Andersen's julmarknad, belägen vid Strøget, i hjärtat av Köpenhamn. Här kan man få träffa tomten, vilda vikingar och självaste H.C. Andersen, avnjuta en varm kopp glögg och äta traditionella tyska träkolsgrillade korvar.Passa även på att ta er bort från trängseln ute på gatorna och njut av en fin utsikt över staden från Rundetårn, eller ta del av någon annan sevärdhet under en vistelse i Köpenhamn.Risskov Bilsemester erbjuder ett brett urval av hotell och paket i Köpenhamn, så passa på att kombinera en storstadssemester med besök på julmarknader. Njut av en minisemester eller weekendresa med massor av härlig julstämning under jultid i den danska huvudstaden!

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Christian IV

Uppehåll med frukostbuffé

Storkopenhamn

Centralt läge

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 50 DKK dryckeskupong
 • 2 x kaffe och kaka i receptionen
 • Gratis internet
 • Centralt läge

407:-
Från endast
839.-

Visa karta

Bekvämt boende med centralt läge

Läs mer

Grand Hotel Copenhagen

Uppehåll med frukost

Storkopenhamn

I hjärtat av Köpenhamn

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 1 flaska Cava i hotellrummet
 • Gratis internet
 • Centralt läge

308:-
Endast
1.129.-

Visa karta

Storstadssemester i eleganta omgivningar

Läs mer

Copenhagen Admiral Hotel

Uppehåll med frukost

Storkopenhamn

I hjärtat av Köpenhamn

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • Gratis kaffe/te i lobbyn
 • Centralt läge
 • Gratis internet

425:-
Från endast
1.399.-

Visa karta

4-stjärnigt hotell i Köpenhamn

Läs mer

Copenhagen Plaza Hotel

Uppehåll med frukostbuffé

Storkopenhamn

I hjärtat av Köpenhamn

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 1 flaska mousserande vin på rummet
 • 2 x Gratis internet
 • Centralt läge

531:-
Från endast
1.399.-

Visa karta

Upplev Köpenhamn i stil

Läs mer

Hotel Skt. Petri

Storkopenhamn

Unik lyx i Köpenhamn

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 Menu serveret 'DADA style'
 • Gratis parkeringsservice
 • Gratis uppgradering till Superiorrum
 • Fri entré till gym

1.275:-
Från endast
2.669.-

Visa karta

Lyxig bilsemester i Köpenhamn

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.