Minisemester i Kristianstad på Quality Hotel Grand

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Quality Hotel Grand Kristianstad

Perfekt för att utforska Kristianstad och göra utflykter i hela Skåne.

Centralt läge i Kristianstad
Närhet till Skånes vackra natur och sevärdheter
Relaxavdelning med bastu
 • Restaurang
 • Bar
 • Bastu
 • Gym
 • Möjligt att hyra cykel

Om hotellet

Quality Hotel Grand Kristianstad är centralt beläget i den gamla residens- och regementsstaden Kristianstad. Här erbjuds ni ett stort utbud av shopping, restauranger och caféer. Från Kristianstad har ni dessutom nästan oändliga utflyktsmöjligheter till bad, golf, konstutställningar och underbar natur. Det finns även många slott att besöka i området och en tur till mysiga Åhus eller vackra Österlen är också väl värt under en kör själv semester!

Hotellet erbjuder 

Quality Hotel Grand Kristianstad är ett modernt hotell med lugnt läge trots att det ligger mitt i centrum. Hotellet erbjuder restaurang och bar, samt nattklubb vissa kvällar. 

Varje morgon kan du njuta av en riklig frukostbuffé med många sunda produkter. Restaurangen har öppet från kl. 18.00. Efter en lång dag av sightseeing kan du koppla av i relaxavdelningen med bastu. 

På hotellet kan du också hyra cykel och ge dig ut på någon av cykellederna i det vackra landskapet. Parkering i garage finns mot avgift och går att boka i bokningsformuläret. Hela hotellet är rökfritt.

Om rummen

På Quality Hotel Grand Kristianstad övernattar ni i ljusa, fräscha rum. Ni kan boka standardrum eller om ni vill lyxa er lite, de härliga superiorrummen, som är större, har kaffe-/te faciliteter samt morgonrockar. Alla rum är nyrenoverade och inredda i ljusa färger och har bad/dusch, toalett, TV och gratis WiFi.  Allergirum går att boka. Möjlighet till 2 extrasängar finns på förfrågan. 

Vänligen observera att

OBS hotellets restaurang är stängd på söndagar. Då ingår inte kvällens varmrätt. Ingen kompensation fås.

Parkering kostar 150 SEK, och köp av parkeringsbiljett görs vid ankomst. Fr.o.m. januari 2018, går det att reservera parkering före ankomst för 100 SEK/natt.

Hotellet är kontantfritt. Alla betalningar oavsett belopp måste ske med kort. Följande korttyper accepteras: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club og Discover samt Apple Pay och Samsung Pay. Det går också bra att betala med Swish.

Mer info

Värt att se

 • Kristianstad (0.5 km)

  Kristianstad, som är en gammal residens- och regimentstad, är en trevlig shoppingstad med härlig småstadsstämning. Njut av mysiga caféer och små butiker. Strosa längs gågatan och njut av stämningen. Utanför staden ligger den underbara kusten längs Hanöbukten och inåt landet finns massor av slott och vacker natur att besöka.

  Kristianstad
  Treenighetskyrkan i Kristianstad är väl värd ett besök
 • Kristianstads Golfklubb (8.8 km)

  Kristianstads Golfklubb, som har existerat sedan 1924, har Sveriges längdsta golfsäsong. Klubben har 2 olika 18-hålsbanor, som håller hög klass och erbjuder utmaningar för golfare på alla nivåer. Det finns möjlighet att ta en förfriskning eller en kopp kaffe i restaurangen eller kiosken.

  Kristianstads Golfklubb
  Spela på någon av de fina 18-hålsbanorna.
 • Bäckaskogs Slott (16.9 km)

  Bäckaskogs Slott är vackert beläget på landtungan mellan Ivösjön och Oppmannasjön och är en mycket populär utflyktsmål. Här kan ni besöka slottet, som bland annat har en trevlig restaurang. Promenera i slottsparken Passa på att boka ett prisvärt hotellpaket hos Risskov Bilsemester  i närheten och njut av en minisemester i nordöstra Skåne!

  Bäckaskogs Slott
  Bäckaskogs Slott ligger vackert mellan Ivösjön och Oppmannasjön
 • Åhus (17.5 km)

  Under ett besök i Östra Skåne får ni inte missa Åhus med sin underbara sandstrand. Den lilla staden Åhus var under järnåldern och vikingatiden en betydande handelsstad. Under 1900-talet blev orten känd för sitt ålfiske. På rökeriet kan du köpa rökt ål, och känner du för att delta i ett riktigt skånskt ålagille i september, finns ingen bättre plats än Åhus Gästis, men beställ bord i god tid. Ta med er badkläder och handduk för en fin sommardag! Stränderna med den vita fina sanden är underbara för bad under sommaren. Det långgrunda vattnet och patrullerande glassförsäljare gör dem mycket barnvänliga. Men även när det inte är badsäsong kan du njuta av härliga promenader.

  Åhus
  Hanöbuktens stränder är underbara alla årstider
 • Wanås Slott (23.6 km)

  Wanås Slott har anor ända tillbaka till Snapphanetiden, men är idag mest känt för sina fantastiska moderna konstutställningar. I en stor park bakom slottet visas modern "utomhus konst" i storformat. Slottet är mycket vackert, liksom parken, även om man inte är konstfantast.

  Wanås Slott
  Wanås Slott i Göingebygden. Vägen dit kan vara resan värd, eftersom den är mycket vacker.
 • Naturreservatet Pulken (20.1 km)

  Naturreservatet Pulken är känt för sitt rika fågelliv och här har man de senaste åren fått besök av 1000-tals tranor, som rastar under sin flytt. Flest fåglar ser du under våren och hösten. Området är mest känt för sina spelande brushanar. Det är en overklig syn att se hannarna spela med sina uppfällda "fjäderkragar". Detta tar plats på våren och oftast i gryningen eller skymningen.

  Naturreservatet Pulken
  Naturreservatet Pulken har rastande tranor och spelande brushanar
 • Naturreservatet Forsakar (27.9 km)

  I Naturreservatet Forsakar finner ni en djup ravin med forsande vattenfall som sägs vara ett verk av jättar. Gå en promenad längs Fonära byn Degeberga och upplev en spektakulär ravin med 2 vattenfall med fallhöjd på 7,4 resp 10,6 meter. Gör ett uppehåll vid Widtskövle slottet och njut av en fika i caféet. 

  Naturreservatet Forsakar
  Forsakar ravin och vattenfall säga vara ett verk av jättar
 • Brösarps Backar (42.4 km)

  Längs östersjökusten söderut ligger Österlen. Besök naturreservatet Brösarps Backar är inte stort, men ändå väl värt ett besök. På våren är det speciellt vackert när det blommar, först med backsipporna och sedan gullvivorna - men dessa är frislysta, så man får inte plocka. Under sommaren är det också vackert att promenera uppför höjderna och se ut över havet och äppelodlingarna.

  Brösarps Backar
  Backsippaor och gullvivor blommar på våren i Brösarps backar. På hösten lyser äpplena röda på grenarna i de stora äppelodlingarna.
Mer info

Karta

Quality Hotel Grand Kristianstad
V. Storgatan 15 29121 Kristianstad

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Superiorrum
Barn 0~4.99 i föräldrars säng 100% Rabatt