Minisemester på Riverside Hotel & Apartments i Ängelholm

Svenska | SEK

Riverside Hotel & Apartments

Trevligt lägenhetshotell med rum och lägenheter

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Centralt beläget i skånska Ängelholm
 • Välj mellan boende i dubbelrum eller lägenhet
 • Närhet till sevärdheter, hav och natur
826:-
3~4 dag från
769.-

Vistelse i hotellrum

Minisemester i hjärtat av Ängelholm

3 dagar
Från 769,- / spara upp till 556,-
Spara
4 dagar
Från 1.119,- / spara upp till 826,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • Frukt och choklad på rummet
 • Gratis internet
 • Centralt läge
Risskov Paket

Vistelse i lägenheter

Minisemester i hjärtat av Ängelholm

3 dagar
Från 769,- / spara upp till 556,-
Spara
4 dagar
Från 1.119,- / spara upp till 826,-
Spara
* Pris per person i 2-personers studiolägenhet (pris/person)

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • Frukt och choklad på rummet
 • Gratis internet
 • Centralt läge
Risskov Paket

Riverside Hotel & Apartments erbjuder ett centralt läge nära Stortorget i Ängelholm. Här har ni en bra utgångspunkt för att uppleva Ängelholm och nordvästra Skåne med omnejd. 

Hotellet erbjuder

Hotellet bjuder på en trevlig atmosfär och ligger endast en kort promenad från hjärtat av Ängelholm. Strax utanför dörrarna rinner ån Rönne, ut mot Skälderviken och Kattegatt.

Ängelholm är en charmig stad med vacker natur, läckra stränder och intressanta sevärdheter inom behagligt avstånd. Här kan ni bland annat besöka Ängelholms Flygmuseum, promenera runt i hembygdsparken, ta vägarna förbi badstränderna vid Skälderviken, se UFO-monumentet eller åka på utflykt till Helsingborg.

Varje morgon erbjuds ni en bra start på dagen med hotellets läckra frukostbuffé som serveras i frukostmatsalen. Här finns även kaffe och te-faciliteter som ni kan bruka under dagen och kvällen.

Om rummen och lägenheterna

På Riverside Hotel & Apartments kan ni välja mellan boende i dubbelrum eller lägenhet. Båda alternativen är utrustade med eget badrum och toalett, bekväma sängar, soffa/fåtölj och TV. Lägenheterna har utöver detta ett fullt utrustat kök med kylskåp, spis, mikrovågsugn och diskmaskin.

Rumstyper

Enkelrum

1 / 2
Enkelrummen är på 9 kvm med en enkelsäng och badrum med dusch eller badkar.
» Se fler rumsspecifika bilder

Dubbelrum

1 / 2
Dubbelrummen är från 8 kvm med en twin bed (2*90cm) och badrum med dusch eller badkar. Möjlighet till extrasäng.
» Se fler rumsspecifika bilder

2-personers studiolägenhet (pris/person)

1 / 2
Lägenheterna är på 25-30 kvm med twin bed (2*90cm), minikök med kylskåp, spishäll, mikro och diskmaskin och badrum med dusch. Möjlighet till extrasäng
» Se fler rumsspecifika bilder

3-personers studiolägenhet (pris/person)

1 / 2
Lägenheterna är på 25-30 kvm med twin bed (2*90cm), minikök med kylskåp, spishäll, mikro och diskmaskin och badrum med dusch. Extrasängen är en bäddsoffa.
» Se fler rumsspecifika bilder

4-personers studiolägenhet (pris/person)

1 / 2
Lägenheterna är på 25-30 kvm med twin bed (2*90cm), minikök med kylskåp, spishäll, mikro och diskmaskin och badrum med dusch. Extrasängarna är en bäddsoffa.
» Se fler rumsspecifika bilder
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Ängelholm Hembygdspark (1.4km)

Det kan vara väl värt att åka till Ängelholm Hembygdspark. Här finns olika museum som tex Skolmuseét och Tekniska Museét som har öppet under sommarmånaderna. Det finns även en stor lekplats och områden med djur i parken, såsom papegojor, hjortar, grisar, getter och hästar. En perfekt plats för hela famijen som har öppet året runt.

Woodlands Golf och Country Club (27.4km)

Woodlands Contry Club är en av Skandinaviens ledande golfbana och erbjuder spel på banor i fantastisk miljö. Golfklubben är belägen i Örkelljunga, ca 4 mil från Markeryd, och här erbjuds skräddarsydda paket som passar varje golfares önskemål och behov. Golflektioner och utbildningar erbjuds för både nybörjare och vana golfare som vill lära sig mer. På Woodland kan ni välja mellan två olika 18-hålsbanor samt en 9-hålsbana.

Tropikariet (27km)

I Hälsingborg kan ni uppleva Tropikariet som är ett fyra våningar högt zoo, specialiserat på tropiska djur. Här finner ni allt från hajar och krokodiler till apor och flygpungekorrar. Tropikariet är indelat i hela åtta olika naturmiljöer som exempelvis det imponerande hajrevet och den afrikanska savannen. I den speciella avdelningen Regnskogsnatt ges besökarna en unik möjlighet att uppleva några av naturens spännande nattdjur medan de är aktiva.

Fredriksdals trädgård och museer (27km)

Bo billigt under en bilsemester i Sveirge och kör till Helsingborg där ni kan besöka Fredriksdals Trädgård och Museer, som är Sveriges näststörsta friluftsmuseum. Här kan man se åkrar, skog, stad, hus och djur och få en känsla av hur människor en gång levt i Sydsverige. Runt 50 historiska byggnader finns att besöka på Fredriksdal, och varje år hålls ett flertal olika marknader och folkfester.

Birgit Nilsson Museum (32.4km)

Besök Birgit Nilsson Museum i Båstad. Birgit Nilsson var en världsberömd svensk operastjärna, band annat känd för sina enastående tolkningar av Wagner. Museet är inrett i Birgit Nilssons barndomshem; bondgården där hon bodde tillsammans med sin familj tills hon var 23 år gammal. Under rundturen på museet lär ni känna denna operadiva riktigt väl. I det tillhörande stallet serveras goda smörgåsar och hembakade kakor.

Båstad GC Golfklubb (30.8km)

Båstad Golfklubb består av 2 banor, en ny och en äldre varav den äldsta är den näst äldsta 18-hålsbanan i Sverige. Skåne erbjuder massor av golfmöjligheter för alla nivåer från nybörjare till scratchspelare.

Dunkers Kulturhus (28.6km)

Åk på minisemester i Skåne med Risskov Bilsemester och omge er av en värld fulla av kultur och modern konst på Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Där finns ett 3 000 kvadratmeter stort utställningsområde med nya utställningar hela tiden. Byggnaden är ritad av Jim Utzon och tanken var att det skulle se ut som en medeltida borg. De omgivande byggnaderna gestaltar en ringmur, innehållande kontor och andra administrativa funktioner.

Helsingborg (28.9km)

Även om Helsingborg till storleken är en relativt liten stad, så har den mycket att erbjuda med mysig atmosfär och härliga omgivningar!

Ta en promenad längs strandpromenaden i Norra Hamnen, en upplevelse för alla som tycker om att äta gott och shoppa, samtidigt som ni får en vacker utsikt över Öresund.

I Helsingborg finns omkring 500 butiker varav de flesta finns på Kullagatan, Bruksgatan, Drottninggatan, Järnvägsgatan och Storgatan i centrum.

Väla Centrum är det största inomhusköpcentrat i Sydsverige och ligger ungefär sex kilometer från centrala Helsingborg.

Besök även vakttornet Kärnan som har vakat över Helsingborg i över 700 år och är stadens landmärke. Från Kärnan är det en fantastisk utsikt över Öresund och Helsingør, som ligger fyra kilometer bort på andra sidan sundet.

De branta trätrapporna är en utmaning, men belöningen kommer när ni nått toppen. Härifrån har ni en fantastisk utsikt över Öresund med omgivande städer. Du kan t.o.m. se Turning Torso i Malmö på en klar dag! Under hela året kan du gå upp för terrasstrapporna utomhus.

Barnen blir överlyckliga vid ett besök på Busfabriken 5 km utanför staden. En biljett varar 3 timmar och under denna tid kan barnen utnyttja 6 000 kvm lekyta med t.ex. hängbroar, jättebollar eller bara mys och pyssel. En billig minisemester eller weekend här ligger precis om hörnet med Risskov Bilsemester!

Båstad (29.8km)

Båstad är en exklusiv badort, mest känd för sina tennisveckor då världens bästa tennisspelare kommer till Båstad för att delta i den fjärde äldsta Grand Prix turneringen, Swedish Open i Båstad. Även när tennisturneringen inte pågår, finns det massor att göra i staden. Båstad är även känt som en konststad och det finns många olika gallerier och butiker att besöka.

Sofiero Slott (30.2km)

År 1866 lät kronprins Oscar och hans hustru Sophia bygga sommarslottet Sophie-ro. Det ligger alldeles vid havet bara ett par kilometer norr om Helsingborg. Sofiero är kanske mest känt för sin rhododendronsamling, och den är också Sveriges största och över 100 000 trädgårdsintresserade besökare kommer varje år.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Marina Vedbæk

Uppehåll med frukostbuffé

Storkopenhamn

Granne med Östersjön

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 1 x 5 DKK voucher för baren
 • 1 x coffee-to-go
 • Gratis internet och parkering

626:-
Från endast
1.339.-

Visa karta

Underbart läge vid Öresund

Läs mer
Barnrabatter
För att erhålla barnrabatt skall det vara minst 2 betalande vuxna i rummet.
Den exakta barnrabatten visas i bookingformuläret. Standard dubbelrum
 • Barn 0~4.99 år i föräldrarnas säng 100% rabatt
 • Barn 5~11.99 år i extrasäng 50% rabatt
 • Barn 12~99.99 år i extrasäng 35% rabatt

Hotel Bymose Hegn

Uppehåll med frukostbuffé

Nordsjälland

Mitt i den vackra naturen

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 1 glas vin, öl eller vatten
 • Tillgång till pool och bastu
 • Gratis kaffe och te
 • Gratis internet och parkering

119:-
Från endast
1.219.-

Visa karta

Semester på kungarnas Nordsjälland

Läs mer
Barnrabatter
För att erhålla barnrabatt skall det vara minst 2 betalande vuxna i rummet.
Den exakta barnrabatten visas i bookingformuläret. Dubbelrum
 • Barn 0~15.99 år i extrasäng 50% rabatt

Hotell Hovs Hallar

Inkl halvpension

Västkusten

Charmiga Båstad

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

2.221:-
Endast
1.619.-

Visa karta

Bästsäljare i vackra Båstad!

Läs mer
Barnrabatter
Se våra bra barnpriser.
För att få våra fördelaktiga barnpriser krävs minst 2 fullt betalande vuxna i rummet Dubbelrum
 • Barn 5~99.99 år i extrasäng 360kr per natt