Julmarknad i Celle

24/11-28/12 Sön-Tors 11-20, Fre-Lör 11-21. Julafton Stängt. 25/12 och 26/12 12-20. Datum och öppettider kan ändras. För aktuell information, besök Julmarknadens egna webbsida.


I Celle bjuder julmarknaden på är en unik frestelse för gottegrisar och bankande julhjärtan. Här kan besökare äta sig mätta på choklad, godis och tyska delikatesser.  Med sina gammaldags karuseller, allt godis och choklad i långa banor är en säker succé för familjens yngsta. I julbodarna serveras många tyska delikatesser och här säljs också många olika hantverksprodukter, smycken och keramik. Med julkrubbor och tomtar bjuds det även på upplevelser för hela familjen. Och ni kan dessutom hitta julklappar och julklappstips för familj och vänner.

Under hela december, speciellt på helgerna, arrangeras olika jularrangemang med tomtar, konserter och krubbspel. Staden Celle har omkring 70,000 invånare och de gamla husen ser extra fina ut när de är julpyntade med pynt från marknaden. Celle kan upplevas både som ett enskilt resmål eller i kombination med en weekendtur till Hannover. Med IC-tåget tar det endast 20 minuter att ta sig mellan städerna. 

Läs mera...
2
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen
För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.