Julmarknad i Göttingen

Julmarknaden är öppen från slutet av november till slutet av december. Måndag-lördag 10-20:30. Datum och öppettider kan ändras. För aktuell information, besök julmarknadens egna webbsida.

Här bjuds besökare på fina julljus och en härlig julstämning i en medeltida stad fylld av äventyr och sagor. Julmarknaden i Göttingen tar plats vid stadens gamla rådhus, där ni förutom stadens landmärke, Gänseliesel, och S:t. Johannis-kyrkan, hittar charmiga julbodar med konsthantverk och fantastiskt julgodis.

Julmarknaden i Göttingen är anpassad för hela familjen och med sin karusell, pariserhjul och olika jularrangemang kan både barn och vuxna roa sig under hela december månad.

Göttingen är en gammal medeltids- och universitetsstad, som varje år arrangerar sin traditionella tyska julmarknad. Från stadens gamla torg finner ni stånd med keramik, träsnide och handgjorda smycken ut mot alla riktningar. Det är således en utmärkt destination för inhandlande av unika julklappar. I flera av stånden kan man även se hur hantverkarna framställer produkterna. Och mellan hantverksbodarna säljs godsaker såsom rostade kastanjer, franska våfflor och ostar från Alperna.

Göttingen ligger centralt i Tyskland, så resan kan med fördel förlängas med ett av Risskov Bilsemesters andra uppehåll i centrala Tyskland eller södra Harz.

Läs mera...
Närliggande hotell
2
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.