Julmarknad i Lüneburg

23.11.2022 - 31.12.2022  Mån till Fre: 09:30-18, Lör 09:30 till 14:00, Söndagar Stängt. Datum och öppettider kan ändras. För aktuell information, besök Julmarknadens egna webbsida


Kom i julstämning i Lüneburg som liknar scener från bröderna Grimms äventyr och under december månad förvandlas staden till något alldeles extra. Här finns både stora och små julmarknader att uppleva och eftersom staden ligger inom behagligt avstånd från Hamburg kan man välja mellan att bo i Lüneburg eller i Hamburg och åka på en dagsutflykt.

Lüneburg är berömd för sina gamla byggnader och kyrkor och under julmånaden strålar staden av ljus och julstämning utöver det vanliga. Julmarknaden är berömd och programmet rymmer massor av underhållning och aktiviteter anpassade alla åldrar. Bland doften av varma bakverk och välsmakande glögg finner ni även diverse möjligheter för sista julshoppingen. Om kvällarna kan ni i äkta tyskt maner njuta av lokala delikatesser och en kall weissbier.

Lüneburg med omnejd kan upplevas som en destination i sig, men även som en upplevelse i förbindelse med en vistelse i Hamburg som endast ligger 50 km från Lüneburg. Man kan också åka tåg mellan städerna, vilket tar ca 30 minuter.

Läs mera...
9
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen
För vår ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi återigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet

· Researrangör: Risskov Autoferien AG
· Priset är per person i dbl.rum. · Minimum inkl. slutstädning
· Bokningsavgift för online bokning 85 SEK och för telefonbokning 100 SEK
· Spara ift. hotellets eget pris

Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.