Ta en spahelg i Tyskland på Vitalia Seehotel Bad Segeberg

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Vitalia Seehotel Bad Segeberg

Spendera en mysig spaweekend i Tyskland på Vitalia Seehotel där du har utsikt över vacker natur och sjön Segeberger See

 • 340 km från Öresundsbron
 • 160 km från Rostock, Tyskland
 • 490 km från Göteborg, Sverige
 • 320 km från Helsingborg, Sverige
 • 50 km från Travemünde, Tyskland
 • 290 km från Sassnitz, Tyskland
 • 320 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Inomhuspool
 • Ångbastu
 • Bastu

Om hotellet

Bo i natursköna omgivningar nära Segeberg sjön. Här kan du åka på båtturer på sjön eller ta härliga långpromenader i den vackra naturen. Besök även de stora hansestäderna Hamburg, Lübeck och Kiel, med många kulturella upplevelser.

Hotellet erbjuder

Hotellet är beläget i en naturskön miljö vid sjön Segeberg. Börja dagen med en inbjudande frukostbuffé innan ni utforskar den vackra naturen eller tar en utflykt till någon av de spännande hansestäderna. I Vitalia Seerestaurant serveras läcker mat inspirerad av det klassiska medelhavsköket. Till middagen kan ni beställa gott vin från den varierande vinlistan. Du kan även njuta av maten på terrassen som erbjuder fantastisk utsikt över sjön. Efter en lång dag med en mängd vackra intryck av natur-och kulturupplevelser i närliggande städer, kan du njuta av ett gott glas vin eller en drink i hotellets vinbar Bar Leonardo. Hotellets wellnessavdelning är inredd på 1500 kvm och här kan du koppla av i lugna omgivningar och njuta av spabehandlingar. Du kan boka massage och moderna skönhetsbehandlingar direkt på hotellet. Wellnessavdelningen är utrustad med bubbelbad, bastu, japansk aromabad, saltgrotta och en stor pool med panoramautsikt över de vackra omgivningarna.

Rummen

Alla rum är ljusa och moderna, utrustade med badrum och satellit-TV. Det finns möjlighet att boka rum med en extra säng. Från de stora fönstren kan ni njuta av den vackra utsikten över den omgivande landsbygden.

Vänligen observera att

I bastu och ångbad är badkläder ej tillåtet.
Hotellets korridorer är under renovering till årsslutet 2017.

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning

Värt att se

 • Lübeck (37.6 km)

  Hansestaden Lübeck är en av de tyska hansastädera utmed Östersjöns kust, ca 60 km nordöst om Hamburg. Staden ligger vid floden Trave och den gamla stadsdelen är en ö, omgiven av floden och kanalförbindelser. Staden har även en hamnstad, Travemünde, en stadsdel som ligger 15 km nordöst om den gamla delen av staden. Det är verkligen ett måste vid ett besök i staden att ta sig tid att storsa igenom den gamla staden, som ligger helt omgiven av vatten och vars kyrkor och vackra torn ger en levande bild av stadens 1000-åriga historia. Den gamla staden är med all rätt listad på UNESCO:s världsarvslista. Här finns det flera imponerande byggnadsverk som härstammar från flera olika tidsepoker såsom gotiken, renäsanssen, barocken och klassicismen.

  Lübeck
  Lübeck
 • Timmendorfer Strand (49.9 km)

  Timmendorfer Strand, norr om Lübeck, har verkligen allt ni kan förvänta er av den perfekta sommardestinationen. Detta är den längsta stranden i Schleswig-Holstein och här finner ni havet, shopping och kulturutbud, wellnessfaciliteter, gastronomiska upplevelser och nattliv. Ett turistmål med spännande arrangemang och underhållning. Gå inte miste om ett besök här!

  Timmendorfer Strand
  Timmendorfer Strand
 • Outletcentret McArthurGlen (30.9 km)

  Ge er iväg till outletcentret McArthurGlen i Neumünster  för en heldag av shopping. Här finns alltid designervarumärken nedsatta med 30-70 % rabatt. Shoppa kläder, accessoarer, skor, heminredning och smarta sportkläder. Upptäck fantastiska varumärken och massor av nya trender, ett perfekt stopp under er bilsemester eftersom ni kan shoppa så mycket som ni får plats med i bilen. 

  Outletcentret McArthurGlen
  Outletcentret McArthurGlen
 • Eutin (36.7 km)

  Bila i Europa och Tyskland och besök staden Eutin, som är en över 1000 år gammal stad där flera av husen i innerstaden är över 300 år gamla. Stadens marknadsplats vid gågatorna fungerar som ett naturligt centrum i staden, där ni kan slappna av på ett av de många kaféerna. Härifrån kan ni sedan enkelt ta er runt bland de shoppingvänliga gatorna. När ni befinner er i staden bör ni även passa på att besöka Eutiner slottet, som idag är ett museum där ni kan få en spännande och lärorik rundvisning. Dessutom finns här en otroligt vacker och rogivande spaträdgård med tusentals rosor. Eutin är väl upplagt att besöka under en bilsemester i Tyskland. Strax utanför staden kan det även rekommenderas att passa på att besöka jaktslottet vid Ukleisee. 


  Eutin
  I Eutin finner ni bland annat Eutin Slott som numera är omgjort till ett museum.
 • Schloss Ahrensburg (39.3 km)

  Den största sevärdheten i Ahrensburg är det vackra, vita renässansslottet Schloss Ahrenburg, som är beläget mitt i en grön slottspark på en liten ö i mitten av en sjö. Slottet byggdes i slutet av 1500-talet och blev år 1955 inrett som ett museum, där det idag ställs ut möbler, porslin och konst från tiden då slottet var i bruk. Dessutom finns det en intresant historia om slottet och dess område att ta del av i museet.

  Schloss Ahrensburg
  Det vackra Schloss Ahrensburg
 • Kiel (52.8 km)

  Kiel har många ansikten. Staden är universitetsstad, flottbas och en viktig hamnstad. Tysklands största färjehamn ligger i Kiel och här förenas maritim livsstil med storstadsliv, kultur och historia. Staden är en av de populäraste shoppingstäderna vid Östersjön och stadens stolthet är givetvis Kielfjorden. Här finns stränder och vacker kultur. "Kieler Woche", den världsberömda regattan, är årets höjdpunkt och en sann folkfest. Promenera i den gamla stadsdelen, Kieler Altstadt, där ni kan se Nikolaikyrkan på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Resten av fjordarmen gör en halvcirkel runt den gamla stadsdelen. Sjöfartsmuseet finns i en gammal fiskehall och det är också spännande att se Museihamnen med de historiska skeppen.

  Kiel
  Kiel sett från vattnet
 • Plön (34.3 km)

  När ni kommer till Plön är det första ni ser det otroligt vackra, vita sagoslottet, som tronar på en höjd vid staden. Renässansslottet byggdes på 1600-talet och var fram till 1761 säte för hertigarna av Plön. På 1800-talet var slottet sommarresidens för Kronprins Frederik senare Frederik VIII. Missa inte ett stopp här när ni bilar i Tyskland. 

  Plön
  Första anblicken som möter er i Plön är det stora sagoslottet, som ligger som en gräddtårta på höjden över Plön
 • Bad Segeberg Golfklubb (9.5 km)

  I Holsteinska Schweiz ligger denna eleganta 18-hålsbana. Här finns gott om hisnande vacker natur att njuta av under golfrundan. Golfare hittar billiga erbjudande hos Risskov Bilsemester. Ni kör själva till hotellet och har inga problem att ta er till golfbanorna, eftersom ni har bilen med.

  Bad Segeberg Golfklubb
  Vacker parkbana med omgivande grönska! Med Risskov Bilsemester kör ni själva och får ett bra pris på boendet.
 • Segeberger Kalkberg og Karl-May Spiele (2.7 km)

  Stadens utsiktspunkt leder er 90 meter upp på en stor klippa där ni har en fantastisk utsikt över staden och naturen runt omkring. Runt klippan anordnas också teaterföreställningar med en alldeles speciell atmosfär. Här hålls det beröma Karl-May Spiele där den berömda författaren Karl Mays romaner blir uppförda mellan juni och september. Biljetter bokas på www.karl-may-spiele.de.

  Segeberger Kalkberg og Karl-May Spiele
  Segeberger Kalkberg und Karl-May-Spiele
Mer info

Karta

Vitalia Seehotel Bad Segeberg
Am Kurpark 3 23795 Bad Segeberg

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~7 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~7 i extrasäng 100% Rabatt
Barn 7~13 i extrasäng 80% Rabatt
Barn 13~17 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 17~100 i extrasäng 0% Rabatt