Bo vackert i Schwerin på Hotel Rabenstein under er bilsemester

Resmål

Hotel Rabenstein

Närhet till Schwerinsjön och den vackra fågel- och landskapsparken Lewitz

En bestseller 2018!
Beläget nära sjö och stad
Frukost, middag och söndagsbrunch
 • 440 km från Öresundsbron
 • 110 km från Rostock, Tyskland
 • 625 km från Göteborg, Sverige
 • 430 km från Helsingborg, Sverige
 • 110 km från Travemünde, Tyskland
 • 240 km från Sassnitz, Tyskland
 • 260 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Bastu
 • Gym
 • Hund

Om hotellet

Nära staden Schwerin, i vacker natur, ligger Hotel Rabenstein. Här har du möjlighet till en upplevelserik och avkopplande semester. Hotellet är idealiskt som bas för olika sportaktiviteter och besök i den vackra staden Schwerin, samt fågel- och landskapsparken Lewitz.

Hotellet erbjuder

Hotel Rabenstein ligger alldeles nära Schwerin och bara två minuters promenad från Schwerinsjön. Hotellet är vackert inrett med en välkomnande och avslappnad atmosfär.

Frukost serveras varje morgon i hotellets trivsamma restaurang. Varje söndag är det brunch med varierande tema som kan köpas till på hotellet. Hotellets restaurang är också känd för sina fräscha och fantasifulla rätter. Här kan du äta mat varje kväll fram till kl. 22:00 utom söndagar, då restaurangen stänger kl. 21:00.

Hotellet har ett fitness- och hälsocenter, som är gratis för gäster att använda.

Om rummen

Hotellets rum är individuellt inredda och är cirka 25 kvadratmeter stora. De har en separat ingång och centralvärme. Alla rum är utrustade med eget bad/dusch, toalett och TV.

Vänligen observera att

Om du har med dig hund så betalas avgiften 12€ per dygn direkt till hotellet.

Om din vistelse inte inkluderar tillgång till bastu och fitness, kostar det 10 EUR per person per besök.

Hotellet har 2 cykelgarage med övervakningskameror.

Mer info

Värt att se

 • Schwerin (8.6 km)

  Schwerin ligger pittoreskt med sjöarna mitt i staden, som för övrigt är omgiven av skog. Staden är huvudstad i delstaten Mecklenborg-Vorpommern. Sjöarna har en stor betydelse i Schwerin, och staden har givit namn till den vackra Schweriner See, som har en yta av 61 kvadratkilometer och är en av Tysklands största sjöar. Här finns många aktiviteter, allt från vattensport till kultur och shopping. En stadsrundtur i Schwerin är ett måste, eftersom staden har massor av vackra, eleganta och storslagna byggnader.

  Schwerin
  Utsikt över den vackra staden Schwerin, där sjöarna ligger mitt i staden
 • Schwerin brandkårsmuseum (49.5 km)

  Internationales Feuerwehrmuseum Schwerin är Tysklands största brandkårsmuseum och här finns över 15.000 utställningsföremål som berättar historien om brandkårens utveckling genom tiderna. Området är över 4.500 kvadratmeter stort och här finns inte mindre än 112 fordon med i utställningen.

  Schwerin brandkårsmuseum
  Lär er om brandkårens utveckling på Tysklands största brandkårsmuseum
 • Schwerin Slott (8.6 km)

  Schwerins slott ligger vackert beläget på en ö mellan sjöarna Burgsee och Schweriner See i centrala Schwerin. Slottet är stadens landmärke och huvudattraktion. Passa på att besöka det vackra slottet, ta en promenad i slottsträdgården eller besök några av sevärdheterna i närheten som Altes palais och det klassiska statskansliet eller Staatliches Museum som har konstsamlingar från både flamländska och holländska konstnärer.

  Schwerin Slott
  Detta vackra slott är beläget på en ö Burgsee och Schweriner See
 • Schwerins Badplats (3.9 km)

  Schwerin är huvudstaden i regionen Mecklenburg-Vorpommern i Tyskland. 

  Schwerin är särkilt känt för sina trevliga badplats som ligger i stadsdelen Zippendorf, inte långt från centrum och är ett trevligt utflyktsmål en varm sommardag.

  Schwerins Badplats
  Schwerin bjuder på härliga stränder
 • Båttur på sjön Schweriner See (8.5 km)

  Att ta en båttur på sjön Schweriner See en solig dag är en trevlig aktivitet. Vid vattnet mellan Schwerins stad och slottet hittar ni olika båtutflykter. De kortare turerna fokuserar huvudsakligen på själva staden, medan de lite längre turerna tar er längre ut på sjön Schweriner See.

  Båttur på sjön Schweriner See
  Upplev Schweriner See och den vackra naturen
 • Schwerin Zoo (4.7 km)

  På Schwerin djurpark är ni endast fem minuter från Afrika, i alla fall känns det så! Här finns flera stora djur från Afrikas savanner och parken är mycket barnvänlig. Här kan ni se när djuren får mat och det finns en djurskola för barn. Ni kan hitta mer information för att planera er resa på djurparkens hemsida.

  Schwerin Zoo
  Schwerin Zoo är väl värt ett besök, inte minst för er som reser med barn
 • Schwerins klättervärld (4.7 km)

  För er som är aktiva finns här möjligheten att klättra i träd under er semester i Schwerin. Här hittar ni flera olika banor med olika svårighetsgrader och här får alla från 7 år vara med. Mer information hittar ni på attraktionens hemsida.

  Schwerins klättervärld
  Åk på en härlig och aktiv utflykt till Schwerins klättervärld
 • Banzkow (13.3 km)

  På en kör själv semester passar ett besök i Banzkowbra. Orten är en mysig liten by med omkring 3000 invånare. Även om byn är relativt liten finns där hela tre kyrkor, samtliga från 1800-talet. Banzkow blev 2007 korat till Mecklenburg-Vorpommerns vackraste by. Ta också vägen förbi Bankowz charmiga hembygdsmuseum och få en inblick i regionens spännande historia och dess utveckling genom tiderna.

  Banzkow
  Den berömda kvarnen kan upplevas på en minisemester i Nordtyskland
 • Lewitz (36.2 km)

  Längtar ni efter friluftsliv erbjuds er massor av möjligheter att komma nära den vackra och välbevarade naturen i det vackra naturreservatet Lewitz. I hotellreceptionen kan ni få en karta över reservatet och sen är det bara att ge er ut. Det finns många olika leder som med olika svårighetsgrad, så hela familjen kan garanterat få en härlig upplevelse i dessa natursköna omgivningar. Från de yngsta till de äldsta i familjen kan avnjuta turen på en led som passar utan att bli trötta i förtid.

  Lewitz
  I Lewitz finns goda möjligheter för en aktiv semester
Mer info

Karta

Hotel Rabenstein
Residence Park 1 - 7 19065 Raben Steinfeld

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~6 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~13 i extrasäng 50% Rabatt