Nordtyskland

Nordtyskland, med sin rika historiska bakgrund och fantastiska sevärdheter, är en region som lockar besökare från hela världen. Denna del av Tyskland har en historia som sträcker sig tillbaka tusentals år och har varit hem för många av Europas mest framstående kulturella och historiska händelser. Från de majestätiska slotten i Schleswig-Holstein till de fascinerande arkitektoniska underverken i Hamburg, är Nordtyskland en region som erbjuder något för alla.

Nordtysklands mest intressanta underregioner inkluderar Hamburg, Schleswig-Holstein, Niedersachsen och Bremen. Hamburg, Tysklands näst största stad, är känt för sin dynamiska atmosfär och spännande sevärdheter som den hisnande hamnen och den historiska Speicherstadt. Schleswig-Holstein, beläget mellan Nordsjön och Östersjön, är hem för några av de mest imponerande slotten i Tyskland. Niedersachsen, med sin vackra natur och historiska städer, är ett idealiskt resmål för de som vill utforska det tyska landskapet. Bremen, med sin rika historia och charmiga gamla stadsdel, är ett måste för alla som besöker regionen.

Förutom dess större städer och subregioner, erbjuder Nordtyskland också en rad andra fantastiska attraktioner. Från de pittoreska badorterna på Rügen till det imponerande världsarvet Stralsund och Wismar, finns det något för varje typ av resenär. Oavsett om du är en historiaälskare, en naturälskare eller bara är ute efter att upptäcka något nytt, kommer Nordtyskland inte att göra dig besviken. Se till att planera ditt besök noggrant för att få ut det mesta av allt det här fascinerande området har att erbjuda.

Läs mera...
94
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning 
Sortera din sökning 
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen

Observera att:
· Minimum slutstäd inkluderat
· Expeditionsavgift: telefonbokning 129 SEK per bokning
· Expeditionsavgift: för onlinebokning 89 SEK per bokning
· Paketpriset är per person med del i dubbelrum

Varför boka med Risskov Autoferien AG?
· Spara mer! Billgare än hotellets egna priser

"För var ytterst solida ekonomi och kreditvärdighet har vi aterigen mottagit den presigefyllda AAA-rankingen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Får du våra nyhetsbrev?

Få löpande uppdateringar av våra erbjudanden, rabatter och kampanjer - levererat direkt till din inkorg 

Kontakta oss
Tel: 040 611 6130

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

© Copyright.   Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.