Bila till Tyskland och TRYP By Wyndham Lübeck Aquamarin

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

TRYP by Wyndham Lübeck Aquamarin

Besök den berömda hansestaden och prova den goda marsipanen

Närhet till Lübeck's gamla stadsdel
Mysig lobby med öppen spis
Restaurang och terrass
 • 330 km från Öresundsbron
 • 140 km från Rostock, Tyskland
 • 525 km från Göteborg, Sverige
 • 310 km från Helsingborg, Sverige
 • 23 km från Travemünde, Tyskland
 • 270 km från Sassnitz, Tyskland
 • 290 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Den vackra hansastaden Lübeck är som gjord för en minisemester. Lübeck har fortfarande den trolska stämningen, som kan råda i medeltida städer med vackra byggnader. TRYP by Wyndham Aquamarin Lübeck ligger nära den gamla stadsdelen Altstadt med bra kollektivtrafik för er som inte vill promenera.

Hotellet erbjuder

TRYP by Wyndham Lübeck Aquamarin ligger i stadsdelen Lübeck St. Lorenz, nära motorvägen A1, men samtidigt endast några få minuter med bil från Lübecks Altstadt.

Om ni inte vill köra bil in till staden, går det utmärkt att ta bussen till den gamla stadsdelen Altstadt som har ett livligt gatuliv. Om ni anländer till Lübeck med flyg går flygbussarna direkt till hotellet.

Det finns Internet på hotellet.

Om rummen

De trevliga rummen är inredda med ljusa färger. På rummen finns dusch, toalett, hårtork, skrivbord, fax, telefon, plattskärms-TV och mörkläggningsgardiner.

Vänligen observera att

Barn i föräldrarnas säng samt personer i extrasäng erbjuds endast frukost i vistelsen. Middagen betalas direkt till hotellet.

Uppehållet är med slutstädning, vilket innebär att rummet inte städas, sängarna inte bäddas och handdukarna inte byts under vistelsen. Nya handdukar kan hämtas i receptionen mot avgift.

Mer info

Värt att se

 • Lübeck (4.5 km)

  Hansestaden Lübeck är en av de tyska hansastädera utmed Östersjöns kust, ca 60 km nordöst om Hamburg. Staden ligger vid floden Trave och den gamla stadsdelen är en ö, omgiven av floden och kanalförbindelser. Staden har även en hamnstad, Travemünde, en stadsdel som ligger 15 km nordöst om den gamla delen av staden. Det är verkligen ett måste vid ett besök i staden att ta sig tid att storsa igenom den gamla staden, som ligger helt omgiven av vatten och vars kyrkor och vackra torn ger en levande bild av stadens 1000-åriga historia. Den gamla staden är med all rätt listad på UNESCO:s världsarvslista. Här finns det flera imponerande byggnadsverk som härstammar från flera olika tidsepoker såsom gotiken, renäsanssen, barocken och klassicismen.

  Lübeck
  Hansestaden Lübeck är en av de tyska hansastädera utmed Östersjöns kust.
 • Figurteater museet (2.7 km)

  Bila i Tyskland och besök detta roliga lila museet där ni kan uppleva figurteater i mångfald. Med över 1000 dockor finns här verkligen en hel del att utforska för den kulturintresserade. Museet består av fem hus i den gamla stadsdelen i Lübeck. Dockorna varierar från moderna till klassiskt traditionella dockor från förr. Här finner ni dockor från hela världen; Afrika, Asien samt Europa.


  Figurteater museet
  Ett roligt litet museum där ni kan uppleva olika sorters teaterfigurer.
 • Timmendorfer Strand (23.9 km)

  Timmendorfer Strand, norr om Lübeck, har verkligen allt ni kan förvänta er av den perfekta sommardestinationen. Detta är den längsta stranden i Schleswig-Holstein och här finner ni havet, shopping och kulturutbud, wellnessfaciliteter, gastronomiska upplevelser och nattliv. Ett turistmål med spännande arrangemang och underhållning. Gå inte miste om ett besök här!

  Timmendorfer Strand
  Timmendorfer Strand, norr om Lübeck, har verkligen allt ni kan förvänta er av den perfekta sommardestinationen.
 • Hansaparken (33.9 km)

  För er som reser med barn i familjen så finns det inget tvivel om att barnen kommer uppskatta en tur till Nordtysklands största nöjespark, Hansaparken. Nöjesparken ligger ca 30 km norr om Lübeck i staden Sierksdorf och hit tar ni er enklast med bil. Mer info om öppentider finns på parkens hemsida med information på tyska, engelska och danska.

  Hansaparken
  Nordtysklands största nöjespark Hansapark ligger i staden Sierksdorf, ca 30 km norr om Lübeck.
 • Tigerpark Dassow (27.6 km)

  Denna familjevänliga upplevelse- och tigerpark är en av Europas största tiger- och lejonanläggningar. Parken, som öppnade 2003, har vuxit till ett 5 hektar stort område, där besökarna, förutom de många tiger- och lejonarterna, kan se bl.a. lamadjur, dromedarer och alpackor.

  Tigerpark Dassow
  I Tigerpark Dassow kommer man riktig tätt inpå de vackra rovdjuren.
 • Mölln (30.7 km)

  Mölln ligger på den så kallade Saltvägen som tidigare var en av Nordtyslands mest betydelsefulla handelsvägar. Mölln var då en knutpunkt på Saltvägen från Lüneburg, där saltet utvanns till Lübeck, var saltet sedan användes till att salta fisk som sedan blev skickat vidare till de Baltiska länderna och Skandinavien. Äldre imponerande byggnader och sirklande gator i staden berättar historier om stadens tidigare storhetstid. Från det gamla vakttornet kan ni njuta av en slående utsikt över stadens medeltida stadskärna med rådhuset och Nicolaikyrkan.

  Mölln
  Mölln
 • Schloss Ahrensburg (38.3 km)

  Den största sevärdheten i Ahrensburg är det vackra, vita renässansslottet Schloss Ahrenburg, som är beläget mitt i en grön slottspark på en liten ö i mitten av en sjö. Slottet byggdes i slutet av 1500-talet och blev år 1955 inrett som ett museum, där det idag ställs ut möbler, porslin och konst från tiden då slottet var i bruk. Dessutom finns det en intresant historia om slottet och dess område att ta del av i museet.

  Schloss Ahrensburg
  Den största sevärdheten i Ahrensburg är det vackra, vita renässansslottet Schloss Ahrenburg.
Mer info

Karta

TRYP Lübeck Aquamarin
Dr. Luise-Klinsmann-Strasse 1-3 23558 Lübeck

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~2.99 i spjälsäng 100% Rabatt
Barn 0~11.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~99.99 i extrasäng 30% Rabatt